Apelul galeriei catre suporterii echipei Gaz Metan Medias

Apelul galeriei catre suporterii echipei Gaz Metan Medias

Echipa noastră are nevoie de noi, are nevoie de susţinere.
Chiar dacă stadionul e cam gol la fiecare meci, nu ştim motivul, deoarece preţul biletelor/abonamentelor este chiar mic, iar echipa joacă fotbal, vrem să apelam la voi, cei care iubiţi echipa aceasta, şi să vă alăturaţi galeriei noastre pentru a forma un grup mai mare, să fim al 12 jucator, şi să susţinem echipa atât acasă cât şi în deplasare.

Pentru persoanele interesate de a face parte din grupul nostru, sunt rugate să lase un mesaj în privat pe Facebook https://www.facebook.com/GazMetanMedias/
UN SCURT ISTORIC AL GALERIEI NOASTRE !!!
Prin galeria Gazului au trecut generaţii peste generaţii, însă un singur lucru rămâne cert, suntem alături de echipă indiferent de momente, din anii 90' şi până în prezent.
Prima denumire a galeriei a fost Lupii Negri, ajutată şi de un grup sub numele de Commando Mediensis, însă în 2001 când echipa a retrogradat din "Divizia A", grupul s-a desfiinţat din diferite motive.
Peste 17 ani sub numele de Lupii Negri, galeria noastră a trecut prin momente foarte grele, însă împreună am rămas uniţi.
În anul 2016, după câteva incidente la un meci pe teren propriu, galeria a pierdut bannerul, şi ulterior a fost nevoită să îşi schimbe denumirea, iar după mai multe ședințe s-a decis să revină la fosta denumire a sfârşitului anilor 90', Commando Mediensis.
Grupul este alcătuit din aproximativ 40 de persoane, având tobe, steaguri, şi tricouri inscriptionate, iar mai multe poze pot fi vazute aici - Grup Commando Mediensis
"SUSŢINE ECHIPA LOCALĂ
FIINDCĂ NU ESTE O RUŞINE SĂ O FACI"