Final de meci la Medias, rezultat de egalitate

Final de meci la Medias, rezultat de egalitate

Gaz Metan a terminat la egalitate întâlnirea cu Sepsi OSK de pe teren propriu. Partida a contat pentru etapa a 3-a din Liga 1.
Tehnicianul Edi Iordănescu a început partida de pe teren propriu în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Lukas Droppa, Neluț Roșu, Ely Fernandes, Nasser Chamed, Darius Olaru și Sergiu Buș.

Sepsi Sfântu Gheorghe a început în formula Roland Niczuly, Radoslav Dimitrov, Hvorje Barisic, Răzvan Tincu, Florin Ștefan, Gabriel Vașvari, Yasin Hamed, Istvan Fulop, Dylan Flores, Peter Gal și Nicolae Carnat.

MINUTUL 8 OCAZIE MARE SEPSI! Fulop a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă iar Barisic, nemarcat în 8 metri, a reluat periculos cu capul dar Pleşca a reuşit o paradă şi a evitat golul.
MINUTUL 13 OCAZIE MARE SEPSI! Yassin Hamed a scăpat pe dreapta dar șutul lui din interiorul careului de 16 metri, a nimerit stâlpul din stânga lui Pleșca. (VEZI BARA LUI HAMED AICI)

MINUTUL 20 OCAZIE MARE GAZ METAN! Acțiune Nasser Chamed la 20 de metri dar şutul acestuia este deviat excelent în corner de Niczuly. (VEZI ȘUTUL LUI CHAMED AICI)

MINUTUL 23 OCAZIE URIAȘĂ GAZ METAN! Ely Fernandes ratează DIN NUMAI 6 METRI o ocazie uriaşă după ce a primit o minge în careu. Jucătorul Gazului a tras însă peste poartă. (VEZI RATAREA LUI ELY AICI)

MINUTUL 34 GOL GAZ METAN! Golazo Nasser Chamed, care a marcat un gol spectaculos după un şut direct la vinclu din marginea careului. Mingea a lovit bara transversală și a intrat în poartă. (VEZI GOLUL LUI CHAMED AICI)

MINUTUL 54 FAZĂ CONTROVERSATĂ PENTRU SEPSI! Vaşvari a executat foarte bine o lovitură liberă din unghi stânga, însă mingea a fost respinsă de Pleşca. Reluările au confirmat faptul că mingea a depăşit linia porţii. Arbitrul a lăsat jocul să continue și discuțiile despre implementarea VAR au reînceput. De menționat că majoritatea cluburilor au refuzat să plătească pentru sistemul VAR. (VEZI FAZA GOLULUI NEACORDAT AICI)

MINUTUL 67 GOL SEPSI! Oaspeții reușesc totuși egalarea după o perioadă de dominare și joc bun. Goran Karanovic aduce golul cu o lovitură de cap din cinci metri după ce mingea l-a depășit pe Pleșca, care se poziționase la prima bară. A fost o acțiune pe partea stângă a lui Carnat care a trecut de Crețu. (VEZI GOLUL LUI KARANOVIC AICI)

MINUTUL 73 OCAZIE URIAȘĂ SEPSI! Dylan Flores a fost aproape de 2-1 după o pătrundere pe dreapta în careul de 16 metri, dar Pleşca a reușit să respingă și mingea a ieșit până la urmă în afara terenului. (VEZI RATAREA LUI FLORES AICI)
MINUTUL 86 ESTE ELIMINAT NELUȚ ROȘU! Gaz Metan rămâne în zece oameni după ce mijlocașul gazdelor vede al doilea cartonaș galben.
www.novatv.ro