Victorie pentru Gaz Metan impotriva unei echipe angrenate in Liga Campionilor

Gaz Metan Mediaş a disputat cel de-al treilea meci de verificare al cantonamentului din Spania. 
După victoria cu Algeciras, scor 2-0, şi egalul cu ocupanta locului 3 din Scoţia, Kilmarnock FC, Gazul a învins-o pe campioana Gibraltarul, Lincoln, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Nasser Chamed în minutul 7, şi de Ely Fernandes în minutul 14 din penalty.
Adversarii noştri din această partidă sunt angrenaţi în cupele europene, mai exact în turul 1 din Liga Campionilor, acolo unde au de disputat manşa retur cu o formaţie din Kazahstan.
Edi Iordănescu a început partida cu următorul 11:
Ricardo Batista, Razvan Trif, Ionuţ Larie, Răzvan Popa, Roberto Romeo, Marian Pleaşcă, Nasser Chamed, Stephan Drãghici, Sergiu Ciocan, Lukas Droppa, Ely Fernandes, iar în repriza secundă au intrat şi restul jucătorilor pe teren.


4 comentarii:

  1. Totusi e o echipa din Gibraltar, ii puteam bate si mai rau de atata. Da Bus asta nu marchează deloc? Pe bune Chiar avem nevoie de un atacant, nu ai ce face cu Bus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre ieșirea din insolventa, nu mai apare absolut nici o informatie?

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur sa vad ca trif a revenit pe teren. nu e deloc placut ca la inceput de cariera sa ai o accidentare asa grava precum a avut el. sper sa fie acelasi jucator tare pe piciore, bataios si dispus la efort asa cum a fost inainte de accidentare.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.