Gaz Metan o umileşte pe FCSB

Gaz Metan o umileşte pe FCSB

Gaz Metan a spulberat FCSB, scor 4-0.
Darius Olaru în prima repriză, Marius Constantin și Dumitru Cardoso din penalty, respectiv Mihai Velisar au semnat reușitele alb-negrilor. Gaz Metan a ajuns la trei victorii consecutive în campionat, a acumulat 15 puncte și a urcat pe poziția a treia a clasamentului. 
Gaz Metan a început tare partida cu FCSB, iar în minutul 10 Sergiu Buș a ajuns în poziție de unu la unu cu Andrei Vlad, a șutat, însă portarul a reușit să respingă. Peste șapte minute, Căpitanul Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la mare distanță, Andrei Vlad a respins în față, iar Darius Olaru pe fază a trimis mingea în poartă. În minutul 22, Dumitru Cardoso a fost faultat clar în careul de 16 metri, însă centralul Marius Avram a acordat cartonaș galben pentru simulare în loc de penalty așa cum era normal. În minutul 37 FCSB a avut șansa egalării, după o acțiune a lui Diogo Salomao, în urma unui carambol, mingea a lovit bara transversală a porții apărate de Pleșca. În ultimul minut al primei reprize, Romeo Roberto a reușit o acțiune foarte bună pe partea dreaptă, a centrat în fața porții, iar Sergiu Buș a ratat din fața porții goale. 
Repriza a doua a început în aceeași notă. În minutul 48, lovitura de cap a lui Dumitru Cardoso a lovit bara, iar apoi mingea a ajuns în brațele lui Bălgrădean, intrat în locul lui Vlad care s-a accidentat în prima repriză. Peste alte opt minute, Sergiu Buș a fost faultat de Bălgrădean în careul de 16 metri, centralul a indicat punctul cu var, iar Marius Constantin a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă. În minutul 64, Iulian Cristea l-a faultat pe Segiu Buș în careul de 16 metri, a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, iar Dumitru Cardoso a transformat și el lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 3-0. Cu un sfert de oră înainte de final, FCSB a rămas în nouă oameni după ce Chorbadzhiyski a văzut și el al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. În minutul 85, Mihai Velisar a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat trei jucători de la FCSB și l-a executat pe Bălgrădean cu un șut imparabil din interiorul careului de 16 metri.