Exclusiv: Edi Iordanescu a clarificat situatia dintre el si presedintele Ioan Marginean

Exclusiv: Edi Iordanescu a clarificat situatia dintre el si presedintele Ioan Marginean

Antrenorul Gazului, Edi Iordanescu, a vorbit in exclusivitate pentru site-ul suporterilor, www.Gazisti.ro, despre situatia dintre el si presedintele clubul Ioan Marginean, despre care s-a scris in presa ca intre cei doi ar exista un conflict, si ca o posibila colaborare ar fi imposibila.

"Nu este un scandal intre mine si presedintele Marginean. Ne-am certat de zeci de ori, dar majoritatea discutiilor au fost constructive.
Pentru echipa nu am ce sa ii reprosez in ceea ce inseamna dorinta dansului de a ajuta. Este adevarat ca i-am reprosat de ceva timp incoace ca tinem echipa descoperita si expusa.
Dar mi-a zis ca nu mai e valabila suma despre care s-a discutat ca si buget de salarii, ca nu poate sa mai acopere suma respectiva, eu mi-am facut toate calculele sa ma incadrez in acea suma si asa mi-am facut si strategia de selectie, era o suma obiectiva pentru sperante la play-off.
Dupa plecare lui Cretu am zis ca nu e o drama si ca avem banii la dispozitie pentru a mai aduce 2 jucatori ca sa fim acoperiti.
Nu s-a mai putut, asta este. nu vreau sa-l condamn daca omul imi zice ca nu depinde de el.
Ne asumam ca schimbam strategia si obiectivele din mers, eu stiu ca omul asta a venit intr-un moment extrem de greu la club si l-a scos pe linia de plutire.
A pus mult suflet, a riscat enorm, la fel stiu ca atunci cand am venit eu, clubul era pe minus si inca isi cauta echilibrul, acum nu mai este. e stabil, s-au vandut niste jucatori si s-au redresat aproape total lucrurile, dar se pare ca pentru ce imi doresc eu este foarte greu acum, asa ca vom vedea ce va urma si ce vom decide.
Voi vedea si eu ce fac, factorii de decizie nu i-am condamnat, au facut ce au putut, uneori in viata nu e suficient sa iti doresti, trebuie sa si poti, si in fotbal cel mai important sa poti sustine financiar performanta, cu toate ca banii atrag bani si performanta ar fi adus venituri suplimentare, pentru moment ne limitam la ce putem.” - a declarat Edi pentru site-ul suporterilor.