Gaz Metan pierde ruşinos în cupa României cu o formație din liga 3

Gaz Metan pierde ruşinos în cupa României cu o formație din liga 3

Gaz Metan pierde meciul sustinut in Cupa Romaniei contra celor de la Foresta Suceava cu scorul de 1-2, dupa ce au condus cu 1-0.
Gaz Metan Medias s-a deplasat la Suceava, acolo unde a dat piept cu formatia din liga a-III-a, Foresta, in 16-zecimile cupei Romaniei.
Echipa noastra a inceput meciul in forta, si a deschis scorul prin Sergiu Bus in minutul 7.
Tehnicianul Edi Iordanescu a fost nevoit sa efectueze prima schimbare inca din minutul 17, atunci cand Michael Dikata s-a accidentat si a fost schimbat cu Lukas Droppa.
Gazdele au preluat jocul, au pus presiune in mai multe randuri la poarta aparata de Ricardo Batista, si au reusit sa intoarca rezultatul pe tabela de marcaj in minutele 42 si  44.
La pauza s-a intrat la cabine cu avantajul de partea Forestei, dupa un joc foarte slab al echipei noastre.
Ricardo Batista, Marian Pleașcă, Ionuț Larie (Cpt.), Răzvan Popa, Răzvan Trif, Neluț Roșu, Mickael Diakota, Nasser Chamed, Stephan Drăghici, Paul Costea și Sergiu Buș.

In repriza secunda, Edi a fost nevoit sa epuizeze si celelalte doua schimbari, trimitandu-i in teren pe Ely Fernandes si Dumitru Cardoso, insa tot gazdele au fost aproape de gol in minutul 62, insa Batista a fost pe faza si a retinut mingea.
Tot Foresta Suceava a avut din nou ocazia de a marca, insa au trimis mingea putin pe langa poarta noastra.
Prima ocazie mai importanta a noastra a venit deabia in minutul 76, insa Ely Fernandes nu a reusit sa ajunga la o minge in careul mic.
Finalul reprizei secunde i-a apartinut Gazului, care a incercat sa marcheze, insa fazele importante la poarta aparate de Carbune au lipsit.
Gaz Metan pierde rusinos dupa o partida foarte slaba, urmand ca duminica sa intalneasca in deplasare pe CFR Cluj, in Liga 1.
modlet.ro