Gaz Metan termină pe locul 3 după prima înfrângere din acest sezon

Gaz Metan termină pe locul 3 după prima înfrângere din acest sezon

Viitorul Ovidiu a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu 4-1, după un meci foarte frumos în care Gazul a ratat foarte mult, iar gazdele au marcat la fiecare ocazie importantă.
Viitorul Ovidiu a preluat controlul jocului încă din startul partidei, punând probleme în două rânduri la poarta apărată de Răzvan Pleșca.
Fără Marius Constantin care lipseşte din cauza unei accidentari, Edi Iordănescu l-a trimis în teren pe Răzvan Popa.
Primul moment dificil pentru Gaz Metan a venit în minutul 12, atunci când singurul atacant, Sergiu Buş, a părăsit terenul în urma unei accidentări.
Cu un joc mai ofensiv, Viitorul a deschis scorul în minutul 16 prin Iancu.
Gaz Metan a fost foarte aproape de a stabili egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 22, însă mingea trimisă de Ely Fernandes din lovitură liberă de la 20 de metri a lovit bara.
Acelasi Ely a fost aproape de a marca în minutul 32, însă portarul gazdelor, Căbuz, a trimis mingea în corner, iar la faza următoare, Nicolao Cardoso a fost și el aproape de a înscrie.
Ultimele 15minute ale primei reprize au fost mai echilibrate, ambele echipe s-au apropiat de poarta adversă, însă fără ocazii mari de gol.
Finalul primei reprize s-a încheiat cu un avantaj de 1-0 pentru gazde.
Începutul reprizei secunde a aparținut echipei noastre, iar la două minute după reluarea partidei,   Neluț Roșu a trimis un şut la poarta gazdelor, însă fără prea mari probleme pentru portarul Căbuz.
Gaz Metan a fost din nou aproape de gol în două rânduri într'un minut prin jucătorul Cardoso, în primă fază, portarul Viitorului reuşeşte o paradă frumoasă, iar la faza următoare, jucătorul nostru alunecă şi trimite mingea peste poartă din 10 metri.
În minutul 64, Bogdan Tiru înscrie cu capul după o centrare din colţul terenului, şi duce scorul la 2-0.
Gaz Metan ratează enorm în această partidă, iar Viitorul duce scorul la 3-0.
Nasser Chamed execută o lovitură liberă, însă omul meciului, Căbuz respinge mingea.
În minutul 83, Ely Fernandes înscrie un gol foarte frumos de la marginea careului mare după o cursă a jucătorului Diakota.
În minutul 88, Viitorul majorează scorul la 4-1 dintr-o lovitură de pedeapsă prin Rivaldinho. 
Un meci foarte frumos între două echipe foarte spectaculoase, iar pentru Gaz Metan este prima înfrângere după 8 etape, şi se clasează pe locul 3, urmând ca vineri să întâlnească la Mediaş pe Craiova.
modlet.ro