Înfrângere pentru Gaz Metan în fața lui Dinamo

Înfrângere pentru Gaz Metan în fața lui Dinamo

Gaz Metan a pierdut în deplasare cu Dinamo, scor 0-2, după un joc foarte slab.
Dinamo București și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit în ultima etapă a turului de campionat.
Medieșenii au fost primii care s-au apropiat mai periculos de poarta adversă, Dumitru Cardoso nu a trimis mingea peste poartă din 5 metri.
imediat dinamoviști au preluat jocul, și au deschis scorul în minutul 21 prin Mrljak.
După deschiderea scorului, gazdele au trecut de mai multe ori de majorarea scorului, însă Pleșca a prins o zi bună și a reușit să mențină scorul la doar 1-0 pentru Dinamo.
la pauză s-a intrat la cabine cu avantaj pentru gazde, și cu un joc foarte slab făcut de echipa noastră, care nu a avut niciun șut pe spațiul porții.
Prima fază mai importantă a Gazului a venit în repriza a doua prin același Cardoso, care a șutat din afara careului, însă portarul dinamovist a respins mingea în transversală.

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, G. Moura - Mrzljak, I. Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - D. Popa
Rezerve: Straton, Klimavicius, R. Grigore, A. Răuță, K. Bru, Brito, Perovic 

Gaz Metan: Pleșca - Pleașcă, R. Popa, M. Constantin, Velisar - Droppa, N. Roșu - R. Romeo, D. Cardoso, D. Olaru - Sg. Buș
Rezerve: Batista, Ely Fernandes, Diakota, Trif, Drăghici, Sanoh, Chamed
Gaz Metan a reușit să trimită mingea în careu doar din loviturile de la colțul terenului, însă fără pericol pentru poarta gazdelor.
Repriza secundă le-a aparținut tot dinamoviștilor, au continuat să pună pericol aproape la fiecare fază, și au majorat diferența pe tabela de marcaj în minutul 74 prin Sorescu.
Gaz Metan a practicat un joc mult sub așteptări pentru o formație care ocupă locul 4, și speră într-o revenire etapa următoare, la Ploiești cu Chindia Târgoviște.
modlet.ro