Continua initiativa Gazului : De maine incep vizitele in scoli, invitatii si premii pentru elevi

Continua initiativa Gazului : De maine incep vizitele in scoli, invitatii si premii pentru elevi

Proiectul clubului Gaz Metan Medias de a atrage tineretul la meciurile echipei continua si in zilele urmatoare.
Astfel, dupa ce zilele trecute presedintele Ioan Marginean alaturi de antrenorul Edi Iordanescu au cumparat 400 de bilete pe care le-au dat gratis suporterilor, si invitatii unei scoli din localitatea Jidvei, de data aceasta, presedintele echipei vine cu o noua initiativa de a atrage tineretul la stadion, mai exact la meciul contra celor de la FC Voluntari, care este programat pe data de 3 decembrie de la ora 18:00, unul foarte important in lupta noastra pentru un loc de play-off.

Incepand cu ziua marti, reprezentati ai clubului mediesean vor vizita mai multe licee si scoli generale din Medias, cu scopul de a propune directorilor unitatilor de invatamant peste 1000 de invitatii gratuite pentru partida cu formatia ilfoveana.
La pauza meciului va avea loc un duel intre capitanii fiecarei scoli, iar cel ce va executa cele mai multe goluri de la 11 metri, va fi premiat cu un echipament sportiv Gaz Metan Medias.

De reamintit este ca si la meciul cu FC Botosani, clubul mediesean a acordat in urma unor concursuri, 3 tricouri cu numarul 10 si o minge cu autografele jucatorilor.

esteto.ro