Superb: Gazistii ies in strada pentru a chema oamenii la meciul de duminica

Superb: Gazistii ies in strada pentru a chema oamenii la meciul de duminica

Gaz Metan Medias se afla in fata cele mai mari perfomante ale clubului din cei 75 de ani de existenta.
Echipa medieseana are sanse mari de a termina campionatul in primele 6 formatii din liga 1, iar pentru aceasta reusita, jucatorii au nevoie de sustinerea noastra in cel mai important meci din ultimele sezoane, Duminica, ora 16:30, pe teren propriu cu una din principalele adversare in lupta pentru un loc de play-off, FC Botosani.
In acest moment, Gazul ocupa locul 6 cu 26 de puncte, iar adversarii nostri se afla in spatele nostru pe loc de play-out, cu 22 de puncte, iar cu o victorie duminica, Gaz Metan se poate distanta la 7 puncte.

Pentru acest meci foarte important, conducerea clubului mediesean a stabilit ca pretul biletelor sa fie 10 lei la Tribuna I, respectiv 5 lei la Tribuna II.

GEST SUPERB AL CLUBULUI MEDIESEAN DE A ADUCE OAMENII LA STADION !
Presedintele Ioan Marginean alaturi de Edi Iordanescu, au cumparat 400 de bilete, pe care ulterior le vor imparti tuturor celor ce iubesc aceasta echipa, si care vor sa fie prezenti la meci.
Astfel, maine intre orele 10:00 - 12:00, fanii Gazului sunt asteptati la tribuna oficiala in parcarea de la stadion(in zona personalului de la paza), acolo unde antrenorul echipei va da personal aceste bilete, gratuit.

Un alt gest frumos al clubului este acela ca va trimite in cursul zilei de joi 3 autocare la Jidvei, acolo unde 120 de elevi vor fi adusi pentru a participa la meci.

Initiativa clubului continua si in ziua de vineri la fabrica Emailul Rosu, la ora 11:00 se vor da bilete si angajatilor, urmand ca vineri, ora 18:00, jucatorii Gazului vor imparti bilete in zona SuperMarket Kaufland.

Ultimele bilete vor continua sa fie acordate sambata dimineata la stadion, tribuna oficiala, intre orele 10:00 - 12:00.

Pentru persoanele care nu pot ajunge la intalnirile cu echipa, pot cumpara bilete online, iar la stadion le poate scana direct din telefon -> BILETE GAZ METAN - FC BOTOSANI

Clubul Gaz Metan organizează o tombolă pentru suporteri la pauza meciului de duminică cu FC Botoșani. 
 Aceasta se adresează atât abonaților cât și celor care își achiziționează bilet pentru jocul de duminică după-amiază. Prin tragere la sorți, 3 dintre suporteri vor câștiga câte un tricou al Gazului Metan cu numărul 10. Câștigătorii vor fi anunțați la pauza jocului prin intermediul stației de amplificare, iar numele lor vor fi afișate și pe tabela stadionului. Tricourile vor putea fi ridicate tot la pauza meciului.
modlet.ro