Cu mai multe modificari in primul 11, Gazul pierde primul amical

Cu mai multe modificari in primul 11, Gazul pierde primul amical

Echipa noastra Gaz Metan a disputat astazi primul joc de verificare al cantonamentului din statiunea Marbella-Spania.
Trupa pregatita de Edi Iordanescu, Bogdan Pirvu si Alexandru Radu, a pierdut in fata liderului din seria a-II-a elvetiana, FC Laussane-Sport, cu scorul de 3-1.
Primul gol al partidei a venit in minutul  28, atunci cand un jucator al echipei adverse a trecut usor de Roberto Romeo si de Juel Thomas, inscriind din interiorul careului.
Inainte de marcarea golului, mijlocasul Michael Diakota a parasit terenul accidentat, acuzand o posibila intindere, fiind inlocuit cu Lukas Droppa.

Edi Iordanescu trimite in teren urmatorul 11 : Razvan Plesca, Roberto Romeo, Juel Thomas, Marius Constantin, Mihai Velisar, Nelut Rosu, Michael Diakota, Stephan Draghici, Ioan Hora, Sergiu Bus si Dumitru Cardoso.

Startul reprizei secunde a adus in teren urmatorii jucatori :

Ricardo Batista, Marian Pleasca, Ionut Larie, Razvan Popa, Razvan Trif, Boubacar Fofana, Lukas Droppa, Paul Costea, Sergiu Ciocan, Nasser Chamed si Ely Fernandes.

La 5 minute de la reluarea partidei, Nasser Chamed comite un fault in propriul careu, iar adversarii duc scorul la 2-0 dupa un gol marcat de la lovitura de pedeapsa.
In minutul 76, elvetienii duc scorul la 3-0 dupa un contraatac.
In minutul 88, Gaz Metan reduce din diferenta prin mijlocasul Paul Costea, care inscrie lejer cu un sut de la 10 metri.
Sute de modele de incaltaminte de iarna - ⬇️⬇️
Untitled