Declaratie a lui Edi Iordanescu legata despre modificari in lotul Gazului

Declaratie a lui Edi Iordanescu legata despre modificari in lotul Gazului

Managerul general al Gazului, Edi Iordanescu, se declara foarte multumit de lotul de care dispune acum, si anunta ca nu va face multe modificari in aceasta pauza competitionala.
Totusi, echipa medieseana se va desparti in perioada urmatoare de aproximativ 3-4 jucatori, in locul lor urmand sa vina maxim 3 care sa ajute echipa in indeplinirea obiectivului.
“Nu imi doresc multa miscare la nivelul lotului, e posibil sa plece 3-4 jucatori si sa vina maxim 3. nu e perioada pentru schimbari majore si nici nu se recomanda. am mare incredere in grupul de jucatori cu care am ajuns unde suntem.
 Cu ei am plecat la drum, ei au raspuns bine si au produs rezultate si eu le sunt alaturi neconditionat.Cu ei mergem inainte, asa este firesc, cei care or sa vina, vor fi jucatori de certa valoare sa ne dea un impuls calitativ, cum am spus, maxim 3. Olaru este o pierdere imensa, ne-a ajutat enorm. Eu ii doresc bafta acolo unde merge, este copilul mediasului insa, asta sa nu uite niciodata” - A declarat Edi Iordanescu pentru site-ul suporterilor
 Sute de modele de ghete de iarna la cele mai bune preturi - Click pe imagine↙️
xcvxcvvxcxcvxvc