Doi medieseni se antreneaza alaturi de Gaz Metan in Spania

Doi medieseni se antreneaza alaturi de Gaz Metan in Spania



     CAvram - Lucian Sincelean
Clubul Gaz Metan poate fi din nou o rampa de lansare pentru tinerele talente din fotbalul local.
Dupa ce in urma 8 ani, Mediasul l-a dat pe Paul Parvulescu la Steaua Bucuresti pentru suma de un milion de euro, de data aceasta alti doi tineri medieseni au semnat cu formatia bucuresteana.
Fundasul central, Iulian Cristea, si mijlocasul Darius Olaru, au adus clubului aproximativ 800.000 euro, bani care au ajutat trupa medieseana sa scape de datorii.
Gaz Metan isi pune din nou speranta in ceea ce creste in propria pepiniera, iar odata cu venirea lui Edi Iordanescu la Medias, si cu implicarea presedintelui Ioan Marginean, formatia de pe malul Tarnavei Mari si-a deschis o academie de fotbal, o baza foarte buna de antrenamente pentru juniori, vitaminizare, medic si cantonamente.
Datorita rezultatelor exceptionale de la Campionatul National U19, antrenorul Gazului a luat in Spania 3 juniori, care sunt cei mai promitatori tineri jucatori de la Medias in momentul actual.
Cristian Avram(Fundas central, 17 ani) si Lucian Sincelean(mijlocas central-18 ani)  care sunt nascuti in Medias, cat si Daniel Nicula(atacant-17ani) adus de presedinte de la CSS Blaj, fiind si cel mai bun marcator la campionatul sub 19 ani.
SUTE DE MODELE DE INCALTAMINTE -- CLICK PE IMAGINE
f