La doar 16 ani l-a convins pe Edi Iordanescu si va semna cu Gaz Metan

La doar 16 ani l-a convins pe Edi Iordanescu si va semna cu Gaz Metan

Clubul Gaz Metan pune mare accent pe cresterea juniorilor, iar asta se poate observa in rezultatele de la Campionatul National U19, acolo unde echipa noastra se afla dupa 18 etape pe primul loc, cu 121 de goluri marcate si doar 13 primite.
Toate aceste rezultate si dorinta de a creste viitori fotbalisti pentru echipa mare, au adus la infiintarea unei academii de fotbal, la formarea mai multor grupe de juniori, U17, U16, U15, U13, U11 si U9, cantonamente, echipamente de joc si de prezentare. vitaminizare, fiind pregatiti zilnic de antrenori si preparatori fizici experimentati.
Tot la Medias se poarta discutii pentru construirea unei echipe de fotbal feminin, si o posibila revenire a echipei secunde pentru a evolua in Liga III.

Presedintele Gazului, Ioan Marginean si Edi Iordanescu tin foarte mult ca juniorii sa beneficieze de cele mai bune conditii, iar transferurile mediesenilor Iulian Cristea si Darius Olaru la FCSB dau incredere clubului ca aceste reusite nu se opresc aici, si ca in viitor vor aparea si alti jucatori care sa debuteze in Liga 1 pentru Gaz Metan.

Astfel, in cantonamentul echipei de noastre din Spania se afla 11 jucatori sub 22 de ani, dintre care doi sunt medieseni, Cristian Avram si Lucian Sincelean, cat si Danut Nicula, mediesean in devenire, care a fost adus de la CSS Blaj, avand acum scoala in Medias.

Portari :  Andrei Cristea(20 de ani), Albert Popa(20 de ani)
Fundasi : Cristian Avram (17 ani), Mihai Velisar(21 de ani)
Mijlocasi : Lucian Sincelean (18 ani), Razvan Trif(22 de ani), Sergiu Ciocan(21de ani), Paul Costea(20 de ani), Stephan Draghici(21 de ani)
Atacanti : Danut Nicula(17ani), Rares Dogaru(16 ani)

Unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din judetul Prahova, Rares Dogaru(16 ani) l-a convins pe Edi Iordanescu, si va continua la Gaz Metan, urmand sa se antreneze pe parcurs atat cu juniorii cat si cu echipa mare.

Sute de modele de incaltaminte de iarna - ⬇️⬇️
Untitled