Stadionul Gaz Metan va intra intr-un proiect de modernizare

Stadionul Gaz Metan va intra intr-un proiect de modernizare

Stadionul echipei Gaz Metan Medias va intra intr-un proiect de modernizare odata cu iesirea din insolventa, care va avea loc cel mai probabil pe data de 12 februarie 2020.
Judecatoria Sibiu a solicitat administratorul judiciar, d-na Radulescu, s-a depuna raportul de iesire din reorganizare pana la data de 12 februarie 2020.

Clubul Gaz Metan va accesa un proiect cu finantare europeana derulata prin intermediul Ministerului Tineretului si Sportului, si va beneficia de suma de 2.5 milioane de euro.
Acesti bani vor fi folositi pentru acoperirea Tribunei I, A si B), pentru instalarea de panouri solare care vor reduce din cheltuielile la consumul de curent al nocturnei, cat si extinderea hotelului pana la tabela de marcaj, pentru a aduce copiii atat din Medias cat si din toata tara la academia Gazului.
Juniorii academiei vor avea cea mai buna baza de antrenamente, si dispun in acest moment de un teren sintetic de dimensiuni mari, care recent a fost imbunatatit, de sala de forta, piscina, sauna, restaurant, cât și cabinete cu aparatură medicală de ultimă generație.
Astfel, clubul mediesean vrea o implicare si din partea primariei si consilierilor locali pentru a duce acest proiect mai departe, si pentru a se face perfomanta in fotbalul mediesean.
Sute de modele de incaltaminte de iarna- ⬇️⬇️ Untitled