Mesaj din partea lui Edi Iordănescu

Mesaj din partea lui Edi Iordănescu

“Țin să mulțumesc din suflet suporterilor care au fost la acest meci, dar în mod special celor care meci de meci au fost alături de noi, și nu în ultimul rând galeriei.
Echipa împreună cu suporterii au făcut cinste pentru oraș, și au semnat o performanță unică.
Cu toate astea meritul principal este al echipei, al băieților , care au muncit zi de zi și exemplar, și au performat.
Au demonstrat că au valoare umană și profesională, că sunt niște jucători valoroși și competitivi care merită laude, aprecieri și respect.
Pentru mine și staff-ul meu a fost o perioadă incredibil de grea și mă bucura faptul că totul s-a valorificat într-o performanță care va rămâne veșnic în istoricul clubului.
Multumesc și președintelui Mărginean și factorilor de dicizie pentru susținere și pentru faptul că au crezut necondiționat în noi.
Nu pot să uit nici oamenii din jurul echipei, de la cei din conducere până al administrativ, staff medical, staff tehnic, până la bucătari și doamnele de la magazie, a administratorului bazei, ofițerului de presă, etc.
Este performanța noastră, a tuturor, toți și-au adus contribuția.
Nu în ultimul rând mulțumesc vărului meu primar, Valentin Iordănescu și familiei lui care de ani de zile a luptat pentru club, pentru echipă și au reprezentat într-un mod unic clubul la toate procesele și luptele juridice pentru a ajunge din nou Gaz Metam un club fără datorii, curat și pregătit de performanță. Au administrat toată partea juridică a clubului, intern și extern, și împreună cu președintele efectiv am reușit o restructurare și reorganizare aproape completă a clubului și a modului de organizare. El a contribuit decisiv la aducerea mea și niciodată nu i-am pomenit public numele lui, a soției și-a doamnei Anastasescu, care au preferat discreția totală în ciuda eforturilor făcute, dar a venit momentul ca lumea să știe și să salute și munca și eforturile lor. Sper ca oamenii care vor veni în viitor și vor lucra în numele și pentru Gaz Metan, să aiba succes deosebit, iar această bornă atinsă de noi, această performanță unică, să fie doar un început, o deschidere pentru un nou drum care să ducă la un șir de performanțe frumoase în viitor pentru Gaz Metan.
Haide Gazul, hai băieții !