Victorie uriașă la Clinceni, Gazul se califica în play-off dacă bate pe Dinamo

Victorie uriașă la Clinceni, Gazul se califica în play-off dacă bate pe Dinamo

Jucătorii echipei Gaz Metan Mediaș s-au deplasat la Clinceni cu gândul că visul la play-off depinde doar de ei după ce Viitorul a terminat la egalitate cu CFR Cluj. 
Însă startul partidei nu a fost unul tocmai bun pentru gaziști, gazdele au reușit să parcheze în minutul 3 după o execuție de la colțul terenului și un marcaj greșit al jucătorilor noștri în propriul careu.
Primele 15 minute au fost grele pentru Gaz Metan, care nu a reușit să pună mare presiune la poarta gazdelor, însă după ce controlul jocului a fost de partea noastră, Nasser Chamed a reușit să egaleze dintr-o pasă dată de Boubacar Fofana. 
Motivați că play-off-ul este și mai aproape, Gazul a trecut în avantaj după ce Ioan Hora a spart gheața, acesta reușind să trimită mingea în poartă cu capul, după o centrare perfectă a lui Nasser Chamed. 

ECHIPELE DE START  
Clinceni: Miguel Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - A. Șut, Cebotaru - Merloi, Vojtus, Buziuc - Moussa Rezerve: Vâlceanu - Patriche, P. Pîrvulescu, Fl. Achim, A. Albu, R. Ion Antrenor: Ilie Poenaru  

Gaz Metan: Pleșca - Butean, R. Popa, Larie, Velisar - Fofana, Droppa - D. Cardoso, I. Hora, R. Ciocan - Sg. Buș Rezerve: Batista - Chamed, Diakota, Nielsen, G. Moura, Ely Fernandes, Drăghici Antrenor: Edi Iordănescu.  

Începutul reprizei secunde a început în forță pentru echipa noastră care a reușit să ducă scorul la 3-1 prin Sergiu Buș. Continuarea jocului a aparținut Gazului, însă gazdele fără a pune probleme la poarta lui Răzvan Pleșca, au reușit să marcheze de la lovitură de pedeapsă după un henț în careu făcut de Fofana. Antrenorul Gazului încearcă să betoneze defensiva, Ioan Hora și Cardoso fiind înlocuiți cu Moura și Diakota, iar gazdele au ieșit la joc și au pus presiune mare în careul nostru. 
Edi Iordănescu a fost trimis în tribună după două cartonașe galbene primite, și nu poate sta pe bancă la meciul următor. Î
urma acestei victorii, Gaz Metan urcă pe locul 5, iar dacă bate etapa viitoare pe Dinamo se califică în play-off.
Sute de modele de încălțăminte- ⬇️⬇️ Untitled evomag.ro