Video:Greseli mari de arbitraj care au influentat rezultatul partidei Craiova - Gaz Metan

Video:Greseli mari de arbitraj care au influentat rezultatul partidei Craiova - Gaz Metan

Partida dintre Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias a fost una care s-a ridicat la nivelul play-off-ului, insa in mai multe faze aceasta a fost umbrita de decizile centralui Horatiu Fesnic, care a dat de inteles ca inca nu este pregatit la cei 30 de ai sai sa conduca meciuri atat de importante.
Mediesenii s-au deplasat in Banie cu gandul sa obtina punct sau puncte, insa nu au fost departe de aceasta realizare daca brigada de arbitrii nu ar fi gresit in doua faze care au facut diferenta pe tabela de marcaj.
La marcarea golului doi, Sergiu Bus a fost faultat clar sub ochii arbitrului de rezerva, Lucian Ruxandru, insa jocul a fost lasat sa continue.
Trecand peste aceasta eroare de arbitraj, Gazul putea sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj cateva minute mai tarziu, asta daca arbitrul central ar fi acordat lovitura de pedeapsa dupa ce fundasul Dielna a intrat prin alunecare cu ambele picioare asupra lui Mihai Velisar.
Ca totul sa fie perfect, iar cireasa sa fie asezata pe tort, la conferinta de presa de dupa meci, Corneliu Papura, asa-zisul antrenor al Craiovei care nu este respectat nici de suporterii proprii, a adus cateva grele la adresa echipei noastre.
Mai jos va oferim dovada celor doua greseli mari de arbitraj, cat si declaratia antrenorului oltean.