Fotbalul ne leaga pe toti in cele mai grele momente

Fotbalul ne leaga pe toti in cele mai grele momente

Dragi suporteri ai fotbalului,

Poate ne-ați fost adversari și ne-am înfuntat pe terenul de joc, poate doar ați auzit de Dinamo București, până nu de mult una dintre echipele puternice ale Europei de est, pentru că fotbalul ne unește pe toți cei care îl iubim, acum vă cerem sprijinul! 


După zeci de ani de zile în care acționarii nu au făcut nimic decât să-și asigure câștiguri financiare, în detrimentul managementului și a performanței sportive, într-un moment dificil al existenței echipei, noi, suporterii Dinamo București, încercăm să ne recâștigăm clubul. 


E un drum dificil, dar suntem determinați să luptăm și să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne recâștiga echipa, pentru că, deasupra timpului și a acționarilor, o echipă trăiește în primul rând prin suporterii săi.


În cadrul unui eveniment virtual, suporterii dinamoviști vor cumpăra  bilete pentru a fi în tribune, în mod simbolic, la unul din meciurile de referință  ale clubului - returul semifinalei de Cupa Cupelor, disputat în 1990 în compania formației belgiene Anderlecht Bruxelles.

Fotbalul ne unește pe toți, motiv pentru care vă rugăm respectuos dacă aveți posibilitatea de a sprijini demersul nostru, contribuind la renașterea echipei Dinamo București, cumpărând la rândul vostru bilete la acest eveniment accesând linkul următor:
https://www.bilete.ro/semifinala-cupei-cupelor-1990

Vă rugăm cu amabilitate să distribuiți mesajul nostru în rândul suporterilor echipei voastre și vă asigurăm că la rândul nostru vom răspunde prezent dacă ni se va cere sprijinul.

Cu respect,
Asociația Dinamoviști pentru Dinamo