Incepe show-ul la FIFA 20:Gaz Metan Medias - Dinamo Bucuresti

Incepe show-ul la FIFA 20:Gaz Metan Medias - Dinamo Bucuresti

Gaz Metan Medias va intalni maine dimineata pe Dinamo Bucuresti in prima etapa de fotbal virtual la FIFA 20, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal.
Fiecare club din Liga 1 va avea cate un reprezentant la acest joc pe Playstation 4, meciurile urmand sa se dispute dimineata, iar intre orele 19:00 -21:00 sa fie difuzate pe Digi Sport, Telekom Sport si Look TV, rezultatele fiind publicate doar seara in timpul meciurilor.
Cel care va lupta cu echipa noastra la FIFA 2020 este medieseanul Victor Doszpoly, caruia ii transmitem mult succes la aceasta competitie, si ii tinem pumnii stransi fiindca primul adversar va fi Andreas Mihaiu(Dinamo), unul dintre cei mai buni jucatori din Romania la FIFA 2020.
Meciurile din Liga 1 la Fotbal Virtual vor avea loc pana pe data de 6 mai, in zilele de Joi, Vineri, Sambata si Duminica.
Toate partidele se afla in grila Casa Pariurilor , acolo unde puteti paria pe echipa favorita.
La finalul acestei competitii, va veni randul fotbalistilor din Liga 1 sa se intreaca la acest joc. Competiția va oferi posibilitatea fiecarui club de a folosi propria infrastructura de ticketing pentru a strange bani în sprijinul comunitatii locale, spitalelor, celor atat de greu încercati in aceste zile. evomag.ro