Primaria Medias va putea sprijini echipa de fotbal, cu o singura conditie

Primaria Medias va putea sprijini echipa de fotbal, cu o singura conditie

Datorită numeroaselor discuții apărute în mediul online care fac referire la refuzul, sau mai bine zis, la un eventual refuz din partea Primăriei Mediaș de a se implica din punct de vedere financiar, sau din oricare alt punct de vedere la echipa noastră, site-ul suporterilor echipei Gaz Metan, www.gazisti.ro,  a cerut un punct de vedere primarului orașului, domnul Gheorghe Roman în acest sens. 
Totodată, cu acest prilej dorim să clarificăm orice fel de zvon apărut în cursul zilei de astăzi, 3 iunie 2020, în presa națională conform căruia "Primăria și Transgaz refuză să mai finanțeze echipa până când presedintele clubului, Ioan Mărginean nu demisionează!
"Suporterii Gazului l-au contactat astăzi pe edilul orașului Mediaș, care ne-a declarat următoarele: 
"Eu am transmis doar că sunt dispus la un dialog după ce clubul va ieși din insolvență. Până atunci din punct de vedere legal nici nu se pune problema să putem finanța Clubul Gaz Metan Mediaș." 
Mulțumim pe această cale domnului Gheorghe Roman pentru răspunsul acordat. 
Luna aceasta va avea loc o nouă înfâțișare din cadrul procesului privind ieșirea din insolvență, iar odata cu această realizare, care va avea loc cel mai probabil pe data de 23 a acestei luni, clubul Gaz Metan va incasa aproximativ 370.000 de euro din urma procesului câștigat în fața lui Răzvan Zăvăleanu.
Astfel, Gazul va atrage și alți sponsori, și cu siguranță compania Transgaz va sprijini din nou această echipă.