Gaz Metan umilită pe teren propriu de Astra

Gaz Metan umilită pe teren propriu de Astra

Gaz Metan a fost învinsă clar de Astra Giurgiu, scor 4-0. P
din etapa cu numărul 8 a play-off-ului a avut două părți distincte pentru alb-negrii. În prima repriză echipa s-a mișcat bine, a avut ocazii și a primit gol după un lanț de greșeli în apărare, iar în actul secund Astra a controlat jocul și a marcat aproape la fiecare ocazie pe care a avut-o. 
Gaz Metan a fost echipa mai prezentă în jumătatea adversă în prima repriză și a avut prima ocazie în minutul 22 atunci când șutul lui Dumitru Cardoso de la distanță a fost respins de portarul David Lazar. 
Peste alte patru minute, același Dumitru Cardoso l-a deschis foarte bine în careul de 16 metri pe Mihai Velisar, acesta a șutat la colțul scurt, dar portarul Astrei a reușit să scoată mingea de sub transversală. Contrar cursului jocului, formația vizitatoare a deschis scorul în minutul 38, atunci când Kehinde Fatai a profitat de gafele apărătorilor alb-negrilor și a marcat pe sub Răzvan Pleșca. 
Astra a început mai bine actul secund iar Gabriel Simion a nimerit bara transversală din câțiva metri. În minutul 49, s-a făcut 2-0 pentru vizitatori după ce Mihai Răduț a marcat cu un șut din afara careului de 16 metri. În minutul 65, scorul a devenit 3-0 după ce Alexandru Ioniță a înscris din fața porții. 
Seara neagră pentru Gaz Metan a continuat, iar în minutul 74, Silviu Balaure a dus scorul la 4-0 cu o lovitură de cap după centrarea venită din partea lui Risto Radunovic.
Dusan Uhrin a trimis în teren următorul 11"
Răzvan Pleșca, Mihai Butean, Ionuț Larie, Juel Nielsen, Mihai Velisar, Sergiu Ciocan, Dumitru Cardoso, Răzvan Trif, Stephan Drăghici, Gabriel de Moura, Răzvan Popa.
Sursa: novatv.ro