Incredibil : Scandalul de la Gaz Metan ajunge la Judecătoria Mediaș

Incredibil : Scandalul de la Gaz Metan ajunge la Judecătoria Mediaș

Prin insistențele lui Ioan Mărginean,Theodor Luca(reprezentat al firmei Joma) a depus o cerere la judecătoria Mediaș privind decizia din aceste zile în care Valentin Iordănescu a fost ales președinte la Gaz Metan, o mutare pe care ei o cred ilegală.
Astfel, instanțele judecătorești vor decide luni situația noului președinte al Gazului, Cristi Pustai sau Vali Iordănescu.

Ce scria Nova Tv în urmă cu câteva zile:
Miercuri, 15 iulie 2020, a avut loc Adunarea Extraordinară a Membrilor Clubului Sportiv Gaz Metan, care inițial avea pe ordinea de zi completarea Consiliului Director cu un membru nou.


La ședință au fost prezenți 22 din cei 29 de membri. Aceștia nu au mai ținut cont de punctul de pe ordinea de zi și, sub directa îndrumare a lui Ioan Mărginean, au decis că trebuie să-l schimbe pe noul președinte al clubului, Valentin Iordănescu. Totodată, în locul lui trebuie instalat actualul antrenor al Dunării Călărași, Cristian Pustai. Ceea ce s-a și întâmplat.

Problema este că Valentin Iordănescu a fost numit președinte de Consiliul Director al Clubului Gaz Metan careîntrunit în ședința de Marți 14 iulie 2020, a decis prin Hotărârea Nr. 1/2020:
’’Domnul Alin Valentin Iordănescu se numește în funcția de președinte al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș pentru un mandat de doi ani.’’

Au fost două voturi pentru și două abțineri îndeajuns pentru alegerea președintelui care, conform statutului, avea nevoie de majoritate simplă.

Revenind la Adunarea Extraordinară a Membrilor de Miercuri, prezidată de Ioan Mărginean, pe lângă schimbarea președintelui, suspect de abuzivă, cei prezenți au mai decis și schimbarea a patru membri din Consiliul Director.

Este vorba despre V. Iordănescu, H. Dăian, M. Costea și I. Tătar, nimeni altul decât cel care a prezidat ședința în care Valentin Iordănescu a fost numit președinte și în care i s-au suspendat domnului Mărginean Ioan toate atribuțiile și dreptul de semnătură sau reprezentare la FRF sau LPF.
bricopro.ro