Este oficial : Clubul Gaz Metan a batut palma cu primaria Medias

Este oficial : Clubul Gaz Metan a batut palma cu primaria Medias

Greutatile care s-au asternut peste clubul Gaz Metan in ultima perioada, par sa se risipeasca incetul cu incetul pe finalul acestei saptamani.
Desi decizia pentru stabilirea noului presedinte al Gazului a fost destul de tarzie din cauza unor probleme, noul conducator al clubului, Vali Iordanescu, impreuna cu Dusan si staff-ul tehnic, au reusit sa redreseze echipa pe ultima suta de metri.
In urma cu cateva zile, au intrat in contul clubului si restul sumei din drepturile TV ale sezonului trecut, iar jucatorii si-au incasat o parte din salarii, urmand ca restul restantelor, cat si primele de obiectiv si campionat, sa intre in perioada urmatoare in buzunarele celor ce au dus Gazul in play-off.
Gaz Metan a reusit sa se intareasca in aceasta saptamana cu 5 jucatori, Bryan Alceus, Kassai Fernander, Ondrej Baco, Simon Pambou si Yuri Matias.
Pe langa noii veniti, s-au alaturat si jucatorii Paul Costea si Moussa Sanoh, ultimul fiind imprumutat in sezonul trecut la Voluntari.
Tehnicianul Gazului, Dusan Uhrin, a decis sa ii pastreze la prima echipa si pe mediesenii Cristian Avram, Sebastian Birsan, Andrei Capra si Bogdan Jica, iar lista de juniori este completata cu Rares Dogaru, Danut Nicula si Alin Nitu.

Cum toate incep sa mearga bine la clubul nostru, in cursul zilei de vineri, Dusan Uhrin alaturi de Vali Iordanescu, Flavius Boroncoi(noul team manager), si de jucatorii Razvan Plesca si Ionut Larie, au avut o intalnire cu primarul orasului, Gheorghe Roman, in care s-a discutat despre proiectele clubului Gaz Metan, despre implicarea in grupele de juniori, iar cele doua parti au batut palma fara nicio ezitare.
Astfel, odata cu aceasta reusita, au fost prezentate si noile tricouri de joc pentru sezonul 2020-2021.

Desi aceasta perioada indenlungata de pandemie cu Covid-19 ne-au dat planurile peste cap, fiindca se dorea organizarea unui spectacol cu adevarat pentru cei 75 de ani de la infiintarea clubului de pe Tarnava Mare, suporterii din galeria Gazului s-au mobilizat intr-una din seri, si au facut un spectacol pirotehnic pe pasarela de langa stadion.

Tot raul spre bine, asta este promisiunea celor ce vor sa readuca Gazul din nou la suprafata, insa, avem nevoie de implicare din toate partile, a galeriei, a suporterilor, si a tuturor celor ce iubesc aceasta echipa, sa aiba putina rabdare, incercam din nou sa cream o echipa puternica, am fi reusit si mai repede daca nu ar fi fost aceste probleme, iar impreuna sa speram ca in curand vom fi din nou pe stadion, si sa strigam din nou in gura mare "Haide Gazu da-le gol !
xkids.ro