Gaz Metan încheie sezonul cu o infrângere la Botoşani

Gaz Metan încheie sezonul cu o infrângere la Botoşani

Gaz Metan a încheiat sezonul cu o înfrângere la Botoșani, 4-1.
Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Botoșani. În minutul 1, mingea a ajuns la Reagy Ofosu în careul de 16 metri, iar acesta a șutat și a deschis scorul. La poarta cealaltă în minutul 14, Mickael Diakota i-a pasat în diagonală lui Mihai Butean, care a trimis din prima pentru Juel Nielsen, însă acesta nu a reușit să preia bine mingea în poziție foarte bună și să finalizeze. În minutul 23, portarul Albert Popa, aflat la debutul în Liga întâi, a degajat greșit o minge până la Hamidou Keyta, acesta a trecut de Juel Nielsen și a dus scorul la 2-0.
Peste doar două minute s-a făcut 3-0, după ce Jonathan Rodriguez a executat scurt o lovitură liberă până la Eduard Florescu, acesta a șutat, iar Albert Popa a scăpat mingea în poartă. Gaz Metan a redus imediat din diferență. Romeo Roberto a marcat din careul mic, după ce șutul lui Nasser Chamed a fost deviat de un apărător până la el. Tot FC Botoșani a început mai bine și actul secund, iar în minutul 47, George Câmpanu aflat în poziție foarte bună la circa 12-13 metri a șutat în colegul său Marko Dugandzic. Peste alte trei minute, Marko Dukandzic de această dată a șutat în blocajul lui Mihai Butean. La cealaltă poartă, Nasser Chamed a încercat un șut de la mare distanță, dar mingea a trecut peste poarta apărată de Eduard Pap.
În minutul 69, Albert Popa a blocat șutul lui Reagy Ofosu, aflat în poziție de unu la unu cu acesta, iar apoi peste alte trei minute, gaziștii au rămas în zece oameni după ce Nasser Chamed a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Mihai Roman în minutul 87. Acesta a recuperat o minge în marginea careului de 16 metri și a șutat la colțul lung, iar Albert Popa nu a mai putut face nimic.
Sursa: gaz-metan-medias.ro