Lotul Gazului cu o săptămână până la startul Ligii 1

Lotul Gazului cu o săptămână până la startul Ligii 1


Lotul echipei Gaz Metan Mediaș începe să se refacă după ce aproape o echipă întreagă nu a fost păstrată de Ioan Mărginean.
Singurele noutăți din acest moment ale antrenorul Dusan Uhrin sunt Alexandru Buzbuchi, Luis Nițu, Paul Costea și Moussa Sanoh.
Tehnicianul ceh a chemat la prima echipă mai mulți juniori crescuți la academia Gaz Metan, iar după Cristi Avram, Rareș Dogaru și Dănuț Nicula, au făcut pasul și Andrei Capră, Sebastian Birsan, dar și Bogdan Jica, care a mai evoluat în liga 2 la Daco-Getica București.
Lista jucătorilor aflați în acest moment sub contact cu echipa medieșeană:
Portari : Răzvan Pleșca, Albert Popa, Alexandru Buzbuchi
Fundași : Ionuț Larie, Gabriel de Moura, Mihai Velisar, Cristian Avram, Răzvan Popa, Bogdan Jica, Răzvan Trif, Andrei Capră.
Mijlocași : Moussa Sanoh, Nasser Chamed, Sergiu Ciocan, Rareș Dogaru, Lukas Droppa, Roberto Romeo, Luis Nițu, Paul Costea.
Atacanți : Dumitru Cardoso, Sebastian Birsan, Dănuț Nicula.
Astfel, Dusan Uhrin are o listă cu mai mulți jucători pe care și-ar dori să îi aducă la Mediaș, iar în acest moment, doi mijlocași francezi în vârstă de 24 de ani se află în probe, unul dintre ei fiind crezut la academia celor de la Nantes, evoluând ulterior la echipe precum Reggina, Hapoel Petach și Grenoble.
Cel de-al doilea jucător francez a evoluat la echipa secundă a celor de la Bordeaux, cât și la FC Paris, trecând și pe la alte echipe, dar mai puțin cunoscute.
dascalita.ro