Exclusiv: Gaz Metan bifeaza un nou transfer, jucator "furat" de Everton de la Manchester City

Exclusiv: Gaz Metan bifeaza un nou transfer, jucator "furat" de Everton de la Manchester City

Gaz Metan Medias a reusit in aceasta perioada sa isi completeze lotul cu jucatori pe toate posturile, acolo unde s-a format o concurenta mare, iar lupta pentru un loc de titular pare mult mai interesanta acum.

Mediesenii au obtinut semnatura jucatorului Francisco Junior Santos, care a semnat un contract valabil pentru doua sezoane.

In varsta de 28 de ani, jucatorul nascut in Guineea Bissau evolueaza pe postul de mijlocas la inchidere, si a venit liber de contract dupa despartirea de formatia din prima liga israeliana, Hapoel Haifa, pentru care a evoluat in 23 de partide.

De-a lungul carierei, a mai trecut la echipe precum Stromsgodset (67 de partide in prima liga din Norvegia), iar timp de 4 sezoane, intre anii 2012-2016, s-a aflat in curtea celor de la Everton, insa pentru care a evoluat doar la echipa secunda, fiind imprumutat pe rand la echipele Vitesse Arnhem, Wigan Athletic si Port Vale(ligiile inferioare din Anglia). 

 --> Everton urmează să finalizeze semnarea lui Francisco Santos Da Silva Junior la transfer gratuit

Inainte sa ajunga la Everton, Francisco Santos a facut junioratul la echipa Sport Bissau Benfica, fiind apoi transferat la formatia din prima liga portugheza, Benfica Lisabona, iar in 2010, a fost prezent pentru o perioada la Manchester City, acolo unde a luat parte la mai multe meciuri de verificare alaturi de alti tineri talentati, liberi de contract, evoluand chiar si in competitia Manchester Senior Cup, insa scouterii trimisi de Everton au fost mai rapizi si l-au convins sa semneze cu formatia din Liverpool, dorit insistent de antrenorul David Moyes.

A mai evoluat in trei partide pentru nationala U19 a Portugaliei, in doua pentru cea U21, avand si 7 prezente pentru nationala mare a Guineei Bissau, intre anii 2017-2019.

various-brands.ro