Gaz Metan pierde pe teren propriu cu Botoșani

Gaz Metan pierde pe teren propriu cu Botoșani

Gaz Metan fost învinsă, pe teren propriu, de FC Botoșani în primul meci al etapei a 8-a din Liga 1.

Trupa antrenată de Jorge Costa a oferit o reprezentație în general modestă spre slabă, medieșenii reușind tristul record de a nu trimite niciun șut pe poartă în prima repriză.


Gaz Metan a început în formula: A. Buzbuchi – M. Butean, I. Larie, O. Bačo, M. Velisar – Yuri de Sousa, Y. Pambou – O. Horșia, R. Deaconu, N. Chamed – N. Dumitru.

FC Botoșani a început în formula: E. Pap – M. Holzmann, A. Țigănașu, A. Chindriş, A. Patache – H. Ongenda, J. Rodriguez, E. Florescu – B. Melinte, H. Keyta, M. Roman. Antrenor Marius Croitoru.


MINUTUL 15 OCAZIE BOTOȘANI: Keyta a fost lansat în adâncime de Rodriguez, a intrat în careu, Larie l-a blocat în primă instanță dar mingea a rămas la Keyta care a mai șutat o dată, dar pe lângă poartă.


MINUTUL 34 GOL BOTOȘANI: Florescu i-a pasat în careu lui Patache, care a încercat să trimită mingea mai departe spre Ongenda, dar a nimerit piciorul lui Butean, iar din jucătorul Gazului mingea s-a scurs în poartă. VEZI GOLUL AICI!


MINUTUL 41 OCAZIE MARE BOTOȘANI: Holzman l-a lansat pe Ongenda în poziție centrală dar francezul a tras peste poartă de la 13 metri, singur cu portarul lui Gaz Metan.


LA PAUZĂ GAZ METAN – FC BOTOȘANI 0:1

MINUTUL 49 OCAZIE GAZ METAN: Chamed a șutat din afara careului, dar mingea e deviată de Țigănașu în corner.


MINUTUL 58 PENALTY FC BOTOȘANI: Roman a fost deschis în adâncime, apărarea Gazului a fost neatentă și singur cu portarul Roman a fost faultat în careu de Baco, care a și fost eliminat după ce a primit al doilea caronaș galben. VEZI FAZA AICI!


Ogenda a executat lovitura de la 11m dar Buzbuchi a respins. VEZI AICI PARADA LUI BUZBUCHI!


MINUTUL 68 GOL GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a înscris cu o execuție superbă, de la 30 de metri, direct în vinclu. Un adevărat eurogol! VEZI AICI REUȘITA!


MINUTUL 70 OCAZIE BOTOȘANI: Holzman a centrat perfect de pe stânga, iar Mihai Roman a trimi cu capul, din careu, exact pe directia portarului.


MINUTUL 87 GOL BOTOȘANI: Tutu i-a așeazat perfect mingea lui Keyta, care a înscris printre piciorele lui Buzbuchi.

Gaz Metan pierde din nou, și urmează un program foarte dificil, întâlnind pe CFR Cluj, UTA, FCSB și Craiova.

www.novatv.ro