Gaz Metan pierde cu Fcsb după un meci spectaculos

Gaz Metan pierde cu Fcsb după un meci spectaculos

Gaz Metan a pierdut cu FCSB pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1. 

A fost una dintre cele mai frumoase partide din campionat.  

Jorge Costa, antrenorul Gazului, a trimis în teren următorul 11: A. Buzbuchi – M. Butean, O. Bačo, I. Larie, M. Velisar – B. Alceus, Francisco – Júnior Zé Manuel, R. Deaconu, L. Nițu – N. Dumitru. 

FCSB a început în următoarea alcătuire: 

A. Vlad – I. Panţîru, I. Cristea, A. Miron, V. Crețu – D. Olaru, O. Perianu, I. Vînă – F. Tănase, D. Man, O. Moruţan. Antrenor Toni Petrea.

MINUTUL 5 OCAZIE MARE FCSB: Moruțan a trimis mingea în bara din stânga lui Buzbuchi, de la aprox.11 metri, după ce a trecut frumos de Velisar, care a alunecat în marginea careului mare. 

 MINUTUL 11 GOL FCSB: Darius Olaru a înscris cu capul din șapte metri, după o centrare venită din dreapte de la Moruțan și o greșeală de marcaj a lui Velisar.

INUTUL 14 PENALTY PENTRU GAZ METAN: Luis Nițu a fost faultat clar în careul de 16m de Crețu, iar arbitrul Colțescu a acordat fără ezitare 11 metri. 

A executat perfect R. Deaconu și scorul a devenit 1:1. F

CSB: Moruțan, aflat într-o formă foarte bună, a scăpat singur cu Buzbuchi dar șutul a fost blocat în șase metri de portarul Gazului, care a reținut în doi timpi. 

 MINUTUL 31 GOL FCSB: Tănase a scăpat singur cu Buzbuchi, portarul Gazului a reușit să repingă din opt metri, mingea a sărit tot la Tănase care a centrat perfect pentru Darius Olaru care a înscris din câțiva metri ca la antrenament în poarta goală.

 MINUTUL 44 OCAZIE MARE FCSB: Sergiu Buș, intrat în locul lui Man accidentat, a facut o piruetă la marginea careului de 16m, a șutat în colțul lung al lui Buzbuchi, dar mingea a lovit bara din stânga, pentru a doua oară în prima repriză.

 Scorul la pauză: GAZ METAN – FCSB 1:2, după o repriză dominată clar de FCSB. 

MINUTUL 54 OCAZIE MARE GAZ METAN: Cardoso a avut o acțiune solitară pe partea stângă, a centrat perfect în șapte metri de unde Ze Manuel a trimis direct în portarul oaspeților.

 MINUTUL 60 GOL GAZ METAN: Cardoso, on fire, l-a deschis în careul de 16m pe R. Valente care, talonat de Crețu, a preluat mingea cu dreptul și a șutat cu stângul în colțul lung al porții lui Vlad reușind egalarea, 2:2. 

MINUTUL 62 OCAZIE MONUMENTALĂ GAZ METAN: Cardoso a fost găsit excelent în careu de Ze Manuel și din numai patru metri căpitanul Gazului a trimis cu capul pe lîngă poartă.

MINUTUL 89 COLȚESCU OFERĂ PENALTY PENTRU FCSB: Octavian Popescu a primit fault după un duel cu Butean în careul de 16m. A executat Sergiu Buș și FCSB și-a asigurat cele trei puncte. La reluare s-a văzut că nu a fost niciun contact la faza respectivă. 

 SCOR FINAL: GAZ METAN MEDIAȘ – FCSB 2:3 

www.CSGazMetan.ro