Victorie uriaşă pe terenul campioanei României

Victorie uriaşă pe terenul campioanei României

Gaz Metan a învins CFR Cluj cu scorul de 2-1.

Ronaldo Deaconu și Dumitru Cardoso au semnat reușitele care au adus victoria alb-negrilor. Pentru CFR a marcat Denis Ciobotariu în al doilea minut al prelungirilor partidei.

CFR a avut prima ocazie a partidei din Gruia în minutul 8, atunci când Michael Pereira a centrat din lovitură liberă iar Manea a trecut pe sub minge la doi metri de poartă. În minutul 13, Damjan Djokovic a trimis o diagonală în partea dreaptă, Ciprian Deac a centrat în fața porții iar Gabriel Debeljuh a trimis peste poartă. Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 20, atunci când Dumitru Cardoso a șutat peste poartă din marginea careului de 16 metri. În minutul 27, Ze Manuel l-a deschis foarte bine pe Ronaldo Deaconu, acesta a pătruns pe zonă centrală și l-a învins pe Grzegorz Sandomierski cu un șut din cădere. În minutul 39, Alexandru Buzbuchi a respins peste poartă șutul lui Damjan Djokovic, iar Gaz Metan a intrat cu avantaj la cabine.

Gaz Metan și-a dublat avantajul în minutul 60, atunci când șutul lui Dumitru Cardoso de la peste 20 metri l-a lovit pe Andrei Burcă și-a schimbat direcția și a intrat în poarta CFR-ului. CFR a marcat în minutul 68 atunci când Valentin Costache a trimis mingea în poartă după o centrare a lui Ciprian Deac, dar reușita a fost anulată pentru off-side. Același Costache a scăpat apoi singur cu Alexandru Buzbuchi în minutul 82, dar a șutat puțin pe lângă poartă. În minutul 87, lovitura de cap a lui Mario Rondon a trecut puțin pe lângă poarta Gazului. În al doilea minut de prelungiri Ciprian Deac a executat o lovitură liberă de partea stângă, mingea a lovit bara transversală, a revenit în careu iar Denis Ciobotariu a trimis-o în poartă.

www.CSGazMetan.ro