In sfârșit, Gaz Metan încheie anul cu o victorie

In sfârșit, Gaz Metan încheie anul cu o victorie

Gaz Metan a învins Viitorul Constanța în ultima etapă din 2020 din Liga 1. O victorie foarte importantă pentru Mediaș care a adunat 16 puncte în acest an.

Medieșenii veneau după trei înfrângeri consecutive și, conform presei naționale, după scandaluri între antrenorul Costa și jucătorii Dumitru Cardoso și Ronaldo Deaconu, acesta din urmă neinclus în lot după o altercație cu Idrisa la antrenament.

Conform gsp.ro antrenorul Gazului s-ar fi certat și cu Cardoso care ar vrea să plece în Coreea De Sud, de unde are o ofertă. Tehnicianul i-ar fi reproșat că în ultima vreme e mai mult cu gândul la plecare decât la echipă. Mai mult Cardoso este suspect de COVID, astfel că nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Viitorul.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – Yuri, O. Bačo, R. Horj – M. Butean, N. Chamed, Francisco Júnior, Y. Pambou – O. Horșia, Valente, P. Costea. Antrenor Jorge Costa

Viitorul Constanța a început în formula: A. Tordai – A. Dobrosavlevici, V. Ghiţă, S. Mladen, R. Benzar – A. Artean, C. Matei – G. Ganea, A. Măţan, Ely Fernandes – K. Luckassen. Antrenor Mircea Rednic

Arbitrul întâlnirii de la Mediaș a fost Florin Andrei.

MINUTUL 5 OCAZIE GAZ METAN: Costea a trecut de Ely Fernandes și Benzar și a șutat din 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt dar și pe lângă poartă.


MINUTUL 22 OCAZIE GAZ METAN: După o lovitură liberă a Viitorului, medieșenii au contraatacat dar șutul lui Horșia a fost blocat de Benzar.

PAUZĂ GAZ METAN – VIITORUL 0:0 după o primă repriză slabă cu niciun eveniment mai notabil sau ocazie clară de gol.

MINUTUL 49 GOL GAZ METAN: Mediașul a început mai bine repriza secundă și a deschis scorul. Chamed a executat o lovitură liberă din partea stângă, migea a fost deviată cu capul de Yuri iar portarul Tordai a respins greșit în față, de unde Baco a împins-o în poartă. 

MINUTUL 70 OCAZIE VIITORUL: Mățan l-a driblat scurt pe Roberto Romeo a șutat pe colțul scurt, dar Pleșca a reținut sigur.

MINUTUL 73 OCAZIE BUNĂ PENTRU GAZ METAN: După un corner, mingea a fost scoasă de medieșeni până la Francisco Junior care a șutat de la 25 de metri dar puțin pe lângă poartă.

FINAL DE MECI: Gaz Metan – Viitorul Constanța 1:0

Sursa: csgazmetan.ro

modlet.ro