Egal pentru Gaz Metan pe teren propriu cu Academica Clinceni

Egal pentru Gaz Metan pe teren propriu cu Academica Clinceni

 

Gaz Metan Mediaș a remizat acasă împotriva Academicii din Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Liga 1.

Medieșenii veneau după înfrângerea cu Dinamo și locul 10 în clasament, în timp ce oaspeții erau pe locul 5 înaintea partidei de la Mediaș și veneau după o victorie împotriva lui FC Botoșani.

Meciul de sâmbătă a fost cel cu numărul 500, în prima divizie, pentru Gaz Metan Mediaș.G

GazMetan a început în formula: R. Pleşca – M. Butean, O. Bačo, Yuri, R. Trif – B. Alceus, R. Deaconu – P. Costea (din min. 14 Ze Manuel), N. Chamed, O. Horșia – Valente. Antrenor Jorge Costa.

Academica Clinceni a aliniat următorul unsprezece: O. Vâlceanu – M. Dobrescu, R. Patriche, M. Jutrić, F. Achim – R. Andronic, T. Moulin, D. Ventúra, A. Longher (din min. 18 Adi Popa) – T. Chunchukov, A. Chandarov. Antrenor Ilie Poenaru.

Istvan Kovaci a arbitrat la centru, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Mihai Artene.

MINUTUL 31 OCAZIE MARE PENTRU GAZ METAN: Valente, din numai 5 metri, a trimis incredibil peste transversală, după o deviere cu capul a lui Yuri.


MINUTUL 43 OCAZIE CLINCENI: Butean a scos, în ultima clipă, un șut centrare a lui Andronic.

MINUTUL 45 ELIMINARE LA GAZ METAN: Baco a primit cartonaș roșu după ce, în opinia arbitrului Kovaci, l-a faultat din postura de ultim apărător pe Chunchukov. Pe reluare se vede că fundaşul central al Gazului a lovit mingea şi nu adversarul. 

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Gaz Metan – Clinceni 0:0, după 46 de minute echilibrate.

MINUTUL 52 OCAZIE CLINCENI: Andronic, bine deschis de Adi Popa cu o centrare de pe partea opusă, a preluat pe piept după care a șutat dar Pleșca a reținut.


MINUTUL 54 GOOL CLINCENI: Chunchukov a profitat de o neînțelegere crasă între Larie, intrat în repriza a doua, cu Pleșca și a trimis mingea în poarta goală. Mare greșeală în defensiva Gazului. 

MINUTUL 83 GOOL GAZ METAN: Sambu reușește egalarea după o lovitură liberă. Abia intrat pe gazon, jucătorul a profitat de o lejeritate în marcaj a fundașilor ilfovenilor și a trimis în plasă din patru metri. 

MINUTUL 90 OCAZIE GAZ METAN: Butean a centrat foarte bine de pe dreapta în marginea careului de 6 metri, iar Yuri a reluat spectaculos din foarfecă, direct în portar, care a respins în lateral.


FINAL DE MECI: Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni 1:1

www.CSGazMetan.ro