Gaz Metan pierde la Dinamo după o gravă eroare a arbitrului

Gaz Metan pierde la Dinamo după o gravă eroare a arbitrului

Dinamo București 2-1 Gaz Metan Mediaș , după grave greșeli ale arbitrului central.

Gaz Metan a început foarte bine partida de la București, iar Ricardo Valente a deschis scorul în minutul 7.

Echipa noastră a prins și mai multă încredere după golul marcat, și a fost aproape să mai marcheze încă odată, însă mingea trimisă în careul de autorul golului, era cât pe ce sa fie deviată în propria poartă de către un fundaș dinamovist.

Gazdele au revenit în joc după jumatea primei reprize, și au egalat pe tabela de marcaj după o neînțelegere în careul echipei noastre.

În minutul 44, dinamoviștii trec în avantaj, însă după o gravă eroare de arbitraj, într-o fază în care Răzvan Pleșca a fost clar faultat.

Gaz Metan a început meciul cu următorul 11:

Pleșca, Trif, Yuri, Baco, Butean, Santos, Alceus, Horșia, Deaconu, Valente și Nițu.

În repriza secundă, echipa noastră a încercat să se apropie de careul advers, iar primul șut pe cadrul porții a fost în minutul 58, însă Idrisa Sambu, intrat la pauză, a trimis mingea prea ușor.

În minutul 69, Paul Anton a fost aproape să majoreze diferența la două goluri, însă Pleșca a respins mingea trimisă din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

O altă eroare a arbitrului a avut loc în minutul 85, când un jucător al lui Dinamo a lovit mingea cu mâna în propriul careu, însă nu s-a dat lovitura de pedeapsă pentru gaziști.

Ultimele minute nu a mai adus nimic nou, iar echipa noastră pierde după două greșeli mari ale centralului Bârsan.

Pentru Gaz Metan urmează un nou meci important, sâmbătă, pe teren propriu cu Academica Clinceni, ora 12:15.

hotpick.ro