Gaz Metan a pierdut pe teren propriu în fața campioanei României, CFR Cluj

Gaz Metan a pierdut pe teren propriu în fața campioanei României, CFR Cluj

Gaz Metan a pierdut la limită meciul cu CFR Cluj, scor 0-1.

CFR Cluj a venit la Mediaș din postura de mare favorită, iar asta s-a văzut în cele 45 de minute, în care feroviarii au ratat câteva ocazii mari.

Echipa noastră a ținut foarte puțin de minge, încercând să joace pe contraatac, punând în unele momente probleme însă mici la poarta oaspeților.

Omul primei reprize a fost înlocuitorul accidentatului Răzvan Pleșca , Alex Buzbuchi care a păstrat rezultatul la egalitate.

Anunțat ca titular, Romeo Roberto s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei, iar în locul său a intrat pentru prima dată după o perioadă mai lungă, De Moura.

Mihai Teja a fost nevoit să îl înlocuiască în minutul 38 pe Adama Sarr cu Ze Manuel, din cauza unei accidentări.

Gaz Metan a intrat la cabine cu un punct în buzunar, după o repriză în care a fost copios dominată de campionii României.

Gaz Metan: Buzbuchi, Mihai Velisar, Ondraj Baco, Yuri Matias, De Moura, Francisco Santos, Ronaldo Deaconu, Ovidiu Horșia, Ricardo Valente, Nasser Chamed, Adama Sarr.

CFR Cluj : Bălgrădean, Sudic, Vicinius, Burcă, Camora, Deac, Bordeianu, Chipciu, Gidea, Debeljuh, Costache.

Repriză secundă a continuare în aceași notă ca și în prima repriză, însă defensiva noastră a fost foarte atentă la atacurile CFR-ului.

În minutul 75 oaspeții deschid scorul prin Omrani, care a șutat de la marginea careului mare, mingea fiind deviată în proprie poartă de Baco.

Jucătorii noștri au presat în ultimele 10 minute, însă scorul de pe tabela de marcaj a rămas neschimbat.

Pentru Gaz Metan urmează un nou meci pe teren propriu, cu UTA Arad.

floridelux.ro