Gaz Metan obține al doilea egal consecutiv

Gaz Metan obține al doilea egal consecutiv


Gaz Metan a remizat cu Astra Giurgiu într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Liga 1, penultima a sezonului regulat.

Trupa lui Teja venea după egalul cu Sepsi și o serie de înfrângeri, iar oaspeții speră să prindă pe ultima sută de metri un loc de play-off. Astra a venit la Mediaș după șase etape la rând fără îngrângere, patru victorii și două remize.

Gaz Metan a început cu următorul unsprezece: R. Pleşca – Yuri, I. Larie, R. Horj – M. Butean, Gabriel Moura, B. Alceus, M. Velisar – V. Morar, R. Deaconu. Antrenor Mihai Teja.

Astra Giurgiu a început meciul cu: D. Lazar – David Bruno, D. Graovac, Hugo Sousa, M. Raspopović – L. Crepulja, Y. Boé-Kane, P. Banu – V. Gheorghe, M. Montini, A. Stahl. Antrenor Eugen Neagoe.


Arbitrul întâlnirii a fost Istvan Kovacs, ajutat la linii de Vasile Marinescu și Mihai Artene.

MINUTUL 34 OCAZIE MARE GAZ METAN: Acțiune Ze Manuel pe partea dreaptă și șut pe jos, din interiorul careului dar bara l-a salvat pe Lazar. Mingea a revenit în teren de unde fundașii Astrei au trimis-o în corner. 

MINUTUL 35 OCAZIE GAZ METAN: Ronaldo Deaconu centrează din corner de pe partea stângă dar Yuri a reluat cu capul peste poartă, de la aproximativ opt metri.


MINUTUL 39 OCAZIE GAZ METAN: Morar a primit o minge de la Ze Manuel la 18 metri dar șutul a fost reținut cu siguranță de Lazar.

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ FĂRĂ GOL. Astra nu a avut niciun șut pe spațiul porții apărate de Pleșca. Joc bun prestat de Gazu în primele 45 de minute.

MINUTUL 64 OCAZIE BUNĂ PENTRU ASTRA: Răduț a reluat cu capul o minge centrată din corner, dar De Moura a respins de pe linia porții. 

FINAL DE MECI: Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu 0:0 după o repriză secundă în care medieșenii nu au mai avut ocazii de a marca.

www.csgazmetan.ro

kinderauto.ro