Gaz Metan a terminat la egalitate meciul cu Voluntari

Gaz Metan a terminat la egalitate meciul cu Voluntari

Gaz Metan a remizat cu FC Voluntari într-o partidă cu 2 goluri și ocazii uriașe.

Confruntarea de sâmbătă după-amiază s-a terminat la egalitate, 1-1. Fostul gazist Lukas Droppa a deschis scorul pentru ilfoveni în minutul 22, iar Vlad Morar, cu primul său gol în tricoul alb-negru, a egalat în prelungirile primei reprize.

Gaz Metan a avut prima oportunitate în debutul partidei atunci când șutul lui Vlad Morar l-a lovit pe Gabriel Tamaș. La cealaltă poartă, în minutul 8, Răzvan Pleșca a reținut mingea șutată de Briceag. În minutul 22, portarul Victor Rîmniceanu a reținut șutul lui Ronaldo Deaconu, iar peste alte trei minute, ilfovenii au reușit să deschidă scorul. Lukas Droppa a deviat în poartă o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri bătută de Ion Gheorghe. watch24.ro În minutul 35, portarul Voluntariului a respins spectaculos șutul lui Ronaldo Deaconu. În primul minut al prelungilor, Mihai Butean a centrat în careul de 16 metri, Ricardo Valente a căzut în duel cu Gabriel Tamaș, mingea a ajuns la Vlad Morar care a șutat și a marcat.

La un sfert de la reluarea jocului, mingea șutată de Nasser Chamed din lovitură liberă de la circa 30 de metri a lovit bara transversală, fiind atinsă și de portarul oaspeților. În minutul 71, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Ricardinho de la mică distanță, faza a continuat, iar portarul alb-negrilor a intervenit apoi și în fața lui Igor Armaș. Gaz Metan a avut o ocazie uriașă de a lua toate cele trei puncte în minutul 73, atunci când Ronaldo Deaconu l-a lansat în adâncime pe Vlad Morar, acesta i-a trimis mingea lui Ricardo Valente în fața porții, acesta a driblat scurt și a tras peste poartă din câțiva metri. În minutul 81, Angelov a trimis cu capul peste poarta lui Răzvan Pleșca, iar partida s-a încheiat la egalitate.

www.csgazmetan.ro

kinderauto.ro