Victorie pentru Gaz Metan in duelul sibian

Victorie pentru Gaz Metan in duelul sibian


 Gaz Metan a reușit să învingă Hermannstadt în primul meci al etapei a 4-a din play-out. Victoria este a doua, consecutivă, după reușita cu Dinamo de săptămâna trecută.

Derby-ul județului a fost în acest an și un derby al salvării de la retrogradare. Hermannstadt era pe loc de baraj (8) înaintea partidei de astăzi, iar Gazu în apropiere, pe locul șase.

Hermannstadt a început în formula: Cristiano – A. Mățel, P. Matricardi, I. Stoica, R. Oprut – B. Addae – C. Belu, B. Alhassan, A. Sîntean, I. Petrescu – Yazalde. Antrenor Valentin Negru.

Gaz Metan a început meciul cu: R. Pleşca – R. Trif, Yuri, O. Bačo – M. Velisar, R. Deaconu, B. Alceus, Gabriel Moura, M. Butean – V. Morar, S. Ciocan (din min. 20 Valente). Antrenor Mihai Teja.

Arbitrul întâlnirii a fost Radu Petrescu, ajutat la linii de Valentin Avram și George Neacșu.

MINUTUL 20 GOOL GAZ METAN: Deabia intrat în teren Valente, complet liber, a deschis scorul cu o lovitură de cap din șase metri, după o centrare din partea stângă venită de la Deaconu.

MINUTUL 25 PENALTY PENTRU HERMANNSTADT: Yuri îl ține clar pe Sântean în careul de 16 metri, iar arbitrul acordă 11 metri. Petrișor Petrescu a executat pe mijlocul porții dar Pleșca l-a ghicit și a respins mingea fără prea mare efort.

MINUTUL 32 GOOL HERMANNSTADT: Petrișor Petrescu și-a reparat greșeala de la penalty și a restabilit egalitatea cu un șut excelent de la 18 metri. Centralul Radu Petrescu a anulat golul după sesizarea asistentului, apoi a revenit asupra deciziei. 

MINUTUL 46 GOOL GAZ METAN: Valente a reușit dubla după o nouă centrare venită de la Deaconu și o lovitură de cap din șapte metri. Și de această dată slab marcajul sibienilor. 

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Hermannstadt – Gaz Metan 1:2 după o primă parte foarte disputată și spectaculoasă.

MINUTUL 57 OCAZIE BUNĂ HERMANNSTADT: Bagaric a trimis cu capul peste poartă din câțiva metri și a irosit o șansă bună de a restabili egalitatea.

FINAL DE PARTIDĂ: Hermannstadt – Gaz Metan 1:2 după o a doua repriză dominată teritorial de sibieni dar fără pericol pentru poarta lui Pleșca. Mai trebuie spus că antrenorul Mihai Teja a fost eliminat în prima repriză pentru proteste.

sursa.csgazmetan.ro

kinderauto.ro