Gaz Metan continuă în liga 1 după victoria cu Iași

Gaz Metan continuă în liga 1 după victoria cu Iași

Gaz Metan continuă în liga 1 după ce a învins-o pe Poli Iași, scor 4-2, în ultima etapă din Play-Out.

Foarte motivați pentru aceasta dispută, gaziștii au deschis scorul prin Ricardo Valente în minutul 9, iar după doar două minute, portughezul  ducea scorul la 2-0.

Ieșenii au venit la Mediaș din postura de retrogradată în liga secundă, iar motivația pentru acest joc a lipsit cu desăvârșire, mai ales în primul suferit de oră, când trupa lui Teja a marcat golul 3 prin Mihai Butean, iar Gazul avea 3-0 după primele 16 minute.

Medieșenii au luat piciorul de pe accelerație, preferând să se poziționeze bine în faza defensivă pentru a nu da Iașiului nicio speranță, însă oaspeții au reușit în câteva rânduri să se apropie de poarta lui Răzvan Pleșca, care a avut de altfel și două intervenții.

Finalul primei reprize nu a mai adus nimic nou, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj de trei goluri.

Mihai Teja a început partida cu următorul 11:

Răzvan Pleșca, Răzvan Trif, Ondrej Baco, Ionuț Larie, Mihai Butean, Nasser Chamed, Ronaldo Deaconu, De Moura, Ovidiu Horșia, Ricardo Valente, Paul Costea.

Gaz Metan reușește ducă scorul la 4-0 după doar 3 minute de la reluarea actului secund, Ze Manuel a reușit să înscrie din pasa lui Valente.

Echipa lui Nicolo Napoli reduce din diferență în minutul 71 prin Francisc Cristea, care înscrie un gol superb din voleu.

Mult prea relaxați după ce au dus scorul la 4-0, oaspeții s-au aruncat în atac, reușind să marcheze și golul doi, prin Zaharia în minutul 82.


watch24.ro