Gaz Metan obține un egal nesperat în deplasare cu Chindia

Gaz Metan obține un egal nesperat în deplasare cu Chindia

Gaz Metan Mediaș a remizat cu Chindia în deplasare.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, la fel ca și precedenta, în care gaziștii au remizat pe teren propriu cu FC Argeș. Daniel Popa a deschis scorul din penalty pentru Chindia în debutul reprizei secunde, iar Ricardo Valente a profitat de o degajare greșită a portarului Marian Aioani și a egalat la 1.

Mihai Teja a trimis în teren următorul 11:

Răzvan Pleșca, Mihai Velisar, Mihai Butean, Răzvan Horj, Yuri Matias, Ionuț Larie, Bryan Alceus, De Moura, Ronaldo Deaconu, Paul Costea, Ricardo Valente.

Prima repriză a partidei de la Buzău a fost una cu puțin fotbal. Singura fază periculoasă s-a înregistrat în prelungirile primei părți, atunci când după un corner, Daniel Florea a șutat de două ori în blocajul gaziștilor.

La cinci minute de la reluarea jocului, Chindia a primit penalty după o intervenție a lui Răzvan Horj asupra lui Cristian Neguț. A executat și transformat lovitura de pedeapsă Daniel Popa.

În minutul 58, gaziștii au cerut și ei penalty după o intervenție a lui Paul Iacob asupra lui Ze Manuel. Peste zece minute, Răzvan Pleșca a reținut șutul lui Vadim Rață din câțiva metri.

În minutul 72, portarul Marian Aioani a greșit o degajare, mingea a fost recuperată de Ricardo Valente care a reușit să egaleze.

În minutul 83, Nasser Chamed a șutat din partea stângă, mingea a ajuns în careul de 16 metri de unde Ze Manuel a deviat-o pe lângă poartă. A fost ultima ocazie a partidei care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sursa csgazmetan.ro