Înfrângere la limită pe Arena Națională împotriva celor de la FCSB

Înfrângere la limită pe Arena Națională împotriva celor de la FCSB

Echipa noastră a plecat învinsă de pe Arena Națională într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii1 împotriva celor de la FCSB. În minutul 12, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri la o pătrundere a lui Cordea, oprită de portarul nostru, Octavian Vâlceanu. Centralul a considerat neregulamentară intrarea lui Vâlceanu și a acordat lovitură de la punctul cu var. FCSB a intrat în avantaj în minutul 13 când Florin Tănase l-a învins pe goalkeeperul nostru de la 11 metri. Egalitatea de pe tabelă avea să fie restabilită în minutul 24 când Matricardi a trimis în poartă cu capul o prelungire venită din partea lui Irobiso după un corner executat de Ronaldo Deaconu. Finalul primei reprize ne-a aparținut însă din păcate nu am reușit să intrăm la cabine în avantaj. 



Echilibrul de pe tabelă s-a menținut până în minutul 79 când atacantul gazdelor, Octavian Popescu intrat pe teren cu 7 minute mai devreme, a șutat plasat de la 18 metri și l-a învins pe Vâlceanu. Acesta avea să fie și scorul final: FCSB 2-1 Gaz Metan. Din păcate ne întoarcem fără puncte în urma unui meci bun făcut de băieții noștri. 

FCSB: A. Vlad - Haruț, Al. Crețu, Vinicius, S. Șerban - Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase - A. Cordea, I. Mamut, Fl. Coman 
Rezerve: Târnovanu - V. Crețu, Oc. Popescu, I. Stoica, A. Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic 
Antrenor: Dinu Todoran

Gaz Metan: Vâlceanu - R. Romeo, Matricardi, I. Filip, Velisar - De Moura, P. Pancu - Chamed, R. Deaconu, Grădinaru - Irobiso 
Rezerve: Buzbuchi - Trif, Horj, Izata, Yuri, Smola, Gaspar, Sg. Ciocan, Sarr 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Daniel Mitruți, A2: Cosmin Vatamanu

În etapa a 5-a, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu, formația FC Botoșani, Meciul va avea loc luni, 16 august de la ora 18:30. 

watch24.ro