Înfrângere după o prestație rușinoasă

Înfrângere după o prestație rușinoasă

Gaz Metan a pierdut la Mioveni într-o partidă foarte slabă făcută de jucătorii pregătiți de Ilie Poenaru, în care au lipsit ocaziile la poarta gazdelor.

O primă repriză dezastruoasă pentru echipa noastră care nu a reușit deloc să amenințe poarta adversă, cu multe greșeli în propria defensivă, neînțelegeri între jucători, și prea puține pase legate în terenul advers, cam ăsta e rezumatul primei reprize, în care adversarii au marcat din penalty, având alte 2 ocazii în care se puteau desprinde pe tabela de marcaj, o primă repriză în care comentatorul a avut ocazia în mai multe rânduri să râdă de noi.

Ilie Poenaru a trimis în teren următorii jucători: Vâlceanu, Trif, Yuri, Matricardi, Dobrescu, Filip, Alceus, Lixandru, Chamed, Deaconu și Morar. Debutul reprizei secunde a fost în aceeași notă, deși antrenorul echipei noastre i-a scos pe Alceus și Chamed, inlocuindu-i cu atacanții Sarr și Irobiso, Gaz Metan nu a reușit să pună presiune în careul advers.

În minutul 57, gazdele au fost din nou aproape de a marca, însă Vâlceanu a reușit să apere o lovitură de la 11 metri, care a fost acordată gratuit de Sebastian Colțescu.

Gaz Metan pierde la Mioveni, iar etapa viitoare va juca acasă cu Farul Constanța.

bestkids.ro