Gaz Metan nu moare! Romgaz și Primăria Mediaș au confirmat sprijinul acordat echipei

Gaz Metan nu moare! Romgaz și Primăria Mediaș au confirmat sprijinul acordat echipei

Ca urmare a recentelor informații apărute în presă despre situația financiară a echipei noastre, suporterii echipei au decis să ia atitudine și de comun acord am considerat că trebuie să atragem atenția principalilor sponsori despre problemele cu care clubul se confruntă în acest moment. Reacția sponsorilor principali (Romgaz și Primăria Mediaș) nu a întârziat să apară astfel că astăzi, 20.12.2021 am fost invitați la sediul Romgaz pentru a afla situația și din punctul lor de vedere. 


La dialogul de astăzi au luat parte 4 membri din galeria echipei, team managerul echipei Gaz Metan, Flavius Boroncoi, directorul general al Societății Naționale de Gaz Naturale Romgaz, Aristotel Marius Jude și primarul orașului Mediaș, Gheorghe Roman.

Astfel, în urma întrevederii de astăzi venim cu următoarele precizări: 

1. Am fost asigurați atât de către Primăria Mediaș, prin vocea domnului primar, cât și din partea directorului general Romgaz că sponsorizările echipei de fotbal Gaz Metan vor continua conform contractelor încheiate. 

2. Pe termen scurt, vestea bună vine din partea primăriei care va vira în contul clubului 1.000.000 lei până la finalul acestei luni.

3. Domnul Jude a propus introducerea unui reprezentant al suporterilor în Consiliul Director pentru o informare corectă și transparență nu doar a suporterilor ci și a a publicului în general.

4. Domnul primar ne-a comunicat faptul că va relua discuțiile cu cei din conducerea Transgaz pentru a-i readuce lângă echipă. 

5.Societatea Națională de Gaze Naturale, Romgaz, a onorat toate sponsorizările promise, în totalitate.

Dorim să mulțumim pe această cale domnului Aristotel Marius Jude, director general Romgaz și domnului primar, Gheorghe Roman pentru implicare și pentru invitația oferită suporterilor echipei Gaz Metan. 

Avem speranța și încrederea că cei doi sponsori vor continua să sprijine echipa și să facă toate eforturile necesare pentru echipa orașului!