Înfrângere la limită în fața FCSB-ului pe teren propriu

Înfrângere la limită în fața FCSB-ului pe teren propriu

 


În etapa cu numărul 19 a Ligii 1, Gaz Metan a întâlnit formația FCSB pe teren propriu. Din păcate, echipa noastră a cedat cu 1-0 și rămâne în zona inferioară a clasamentului. 

Prima repriză a oferit puține ocazii de gol atât la o poartă cât și la cealaltă. Cea mai periculoasă fază de gol pentru noi s-a consemnat în minutul 22 când Ronaldo Deaconu a executat un corner direct pe poartă. Din păcate mingea trimisă de decarul nostru a ratat de puțin ținta. De cealaltă parte, oaspeții au avut un singur șut pe poartă, șut pe care portarul nostru, Vâlceanu l-a deviat în corner. 

În repriza secundă, oaspeții au presat mai mult iar atacurile s-au intensificat la poarta noastră, culminând cu deschiderea scorului în minutul 59 când fostul nostru jucător, Darius Olaru intrat după pauză, a șutat puternic din afara careului de 16 metri, învingându-l pe Vâlceanu. Cea mai mare ocazie pentru noi s-a derulat în finalul partidei când Chamed a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună. Din păcate, tabela a rămas neschimbată până la ultimul fluier. 

Ilie Poenaru a început meciul în formula următoare: Octavian Vâlceanu (GK) - Gabriel De Moura, Patricio Matricardi (C), Matias Yuri, Mihai Dobrescu - Bryan Alceus, Francisco Santos da Silva - Raul Șteau, Ronaldo Deaconu, Răzvan Trif - Vlad Morar. În minutul 65, Ronaldo Deaconu și Răzvan Trif au fost înlocuiți cu Nasser Chamed, respectiv Răzvan Grădinaru. În minutul 75 Șteau s-a accidentat și a părăsit terenului de joc. În locul acestuia a intrat Ramon Gașpar în minutul 77. Tot în același minut au fost introduși Adama Sarr și Christian Irobiso în locul lui Morar și Alceus. Rezerve neutilizate: Alexandru Buzbuchi (GK), Roberto Romeo, Răzvan Horj, Eduard Avram.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 19 puncte și ocupă poziția a 12-a în clasament după 19 etape. La sfârșitul acestei runde, am putea cădea pe locul 13 în cazul unui succes al Mioveniului în Gruia cu liderul CFR Cluj. În etapa următoare, echipa noastră joacă în deplasare cu FC Botoșani. Meciul este miercuri, 15 decembrie cu începere de la ora 15:00.