6 jucători OUT de la Gaz Metan

6 jucători OUT de la Gaz Metan


Clubul Gaz Metan s-a despărțit în această perioadă de 6 jucători care au evoluat mai puțin sau care nu au confirmat sub comanda antrenorului Ilie Poenaru.

După 8 ani petrecuți la Mediaș, Roberto Romeo s-a transferat în liga a II-a la Universitatea Cluj, după ce intrase în ultimele 6 luni de contract cu formația noastră.

Tot în liga secundă, Gazul l-a cedat definitiv la Petrolul Ploiești pe Mihai Velisar, găzarii urmând să achite o sumă de bani dintr-un posibil transfer al jucătorului la o altă echipă.

Din cauza problemelor financiare, portughezul Diogo Izata nu vrea să se mai întoarcă la Mediaș, în timp ce lui Thomas Smola, Adama Sarr și Yves Pambu, le-au fost reziliate contractele.

La capitolul veniri, Gaz Metan l-a achiziționat pe fundașul dreapta de la Academica Clinceni, Florin Achim, urmând ca astăzi să ajungă în Turcia și atacantul Tsvetelin Chunchukov, de la Sepsi Sf Gheorghe, care va evolua la noi sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

Tot în cantonamentul echipei noastre, mai sunt așteptați doi jucători, un mijlocaș central argentinian și un atacant slovac, ambii cu multe meciuri în liga 1.

xkids.ro