Jucătorii întorc spatele când aud de Gaz Metan

Jucătorii întorc spatele când aud de Gaz Metan

Problemele uriașe continuă la Gaz Metan, iar jucătorii doriți de Ilie Poenaru întorc spatele când aud de ceea ce se întâmplă la formația medieșeană.

In 20 ianuarie se fac din nou 5 luni de restanțe salariale, iar prima pierdere grea este cea a lui Bryan Alceus, care și-a reziliat contractul.

Tot la acest capitol se află și Ronaldo Deaconu, decarul Gazului având trei oferte bune din liga 1, însă dorește să prindă un transfer în afara României.

Astfel, Gaz Metan s-a mai despărțit de Mihai Velisar, Roberto Romeo, Diogo Izata, Adama Sarr, Paul Costea, Tomas Smola, Yves Pambu.

Până în momentul de față, la Mediaș au sosit doar Vlad Achim și Tsvetelin Chunchukov, urmând ca săptămâna viitoare să se alăture și Fabricio Matricardi, care se află acum în carantină.

Contactat de liderul suporterilor, directorul general al Romgaz, Aristotel Jude Marius, a declarat că momentan nu se știe când va urma o sponsorizare, deoarece se lucrează la bugetul pentru 2022, însă se va analiza în această perioadă ceea ce se întâmplă la echipa de fotbal, urmând să se facă un AUDIT, iar Romgaz va rămâne lângă echipă.

xkids.ro