Ronaldo Deaconu va ramane liber de contract

Ronaldo Deaconu va ramane liber de contract

Problemele financiare de la clubul nostru lasă urmări grave iar viitorul echipei este sumbru.
După ce luna trecută, unul dintre cei mai buni mijlocași la închidere, Bryan Alceus, se plângea că nu are bani pentru bilet de avion pentru a merge acasă de sărbători, a venit rândul unui nou jucător al Gazului să își plângă soarta pe care o are la Mediaș.
Ronaldo Deaconu, ales de suporteri că cel mai bun jucător al anului 2021, cu foarte multe pase decisive atât în sezonul trecut și cât în cel actual, dar și cu goluri superbe, a declarat pentru Digi Sport că a fost nevoit să își vândă mășina pentru a-și plăti ratele la bănci, iar printr-un acord cu clubul, va rămâne liber de contract la finalul acestei luni, urmând să analizele mai multe oferte venite de Germania, Turcia și Polonia, echipe de prima liga.
Din cauza problemelor financiare, Clubul Gaz Metan a pierdut doi jucători care valorează 1.700.000 euro(conform Transfermarkt.de), fiind vorba de Bryan Alceus și Ronaldo Deaconu. 
”La finalul lunii voi rămâne liber de contract. Am un acord de tranzacție cu clubul încheiat când am renunțat la memoriu. Când eram pe punctul de a deveni liber, am acceptat această tranzacție pentru că am vrut să îi ajut. Atunci, clubul nu avea bani să ne dea restanțele. Nu mi se părea ok să iau eu bani înaintea băieților. Fiind și unul dintre căpitani, nu am vrut să creez un efect de domino, să urmeze și alte memorii. Am renunțat la memoriu, atunci era luna octombrie sau noiembrie. Ei aveau un termen să mă plătească mai devreme. Mi-am reeșalonat toți banii pe care trebuie să îi primesc pe anul acesta. Nu am luat niciun leu. Sunt neîncrezător că îi voi primi pe toți. Am vrut să îi ajut, nu am vrut să se ajungă la alte memorii, apoi să bage și alți jucători. Nu am vrut să pun gaz pe foc. Cinci luni nu am primit bani. S-a plătit un salariu de către primărie. Este foarte greu. Eu mi-am vândut mășina în decembrie că să îmi acopăr niște rate și un credit la un dezvoltator în Brașov. Am luat-o cu banii din Croația, țineam mult la ea, dar ce să fac?”, a declarat Ronaldo Deaconu, la emisiunea Digi Sport Special.
sofiline.ro