Se destramă Gazul, pleacă antrenorul și jucătorii

Se destramă Gazul, pleacă antrenorul și jucătorii

 Jucătorii Gazului sunt distruși psihic după încă o săptămână în care nu au primit nici o promisiune legată de salarii.

În ultimă zi a cantonamentului din Turcia, 7 jucători s-au dus în camera lui Ilie Poenaru, foarte dezamăgiți, aceștia i-au spus antrenorului că vor să își rezilieze contractele cu formația noastră.

Gaziștii sunt afectați și de plecarea lui Vali Iordănescu, mulți dintre ei declarând asta în interviurile din presă, dorind ca el să se întoarcă la club.

Analizând această situație foarte gravă, noi, suporterii, am contactat în această seară atât jucătorii cât și antrenorul, iar ei ne-au transmis că își doresc ca marți la antrenament, să meargă să le vorbească primarul orașului sau directorul general al Romgaz.

O mare parte din jucătorii Gazului sunt deciși ca săptămâna viitoare să își depună memoriu pentru a deveni liberi contract, lor alăturându-se și antrenorul Ilie Poenaru.

In data de 20 ianuarie, se ajunge din nou la 5 luni, iar Gaz Metan poate continua restul meciurilor fără aproximativ 13 jucători, majoritatea titulari.

Nu era nevoie de asa ceva, nu el este vinovatul la tot ce se întâmplă, toți gresim în viața asta și nu este normal să plătească doar unul, și nu cred ca trebuia să se ajungă aici, clubul , echipa,  avea nevoie de altceva nu de demisia lui Vali, care sper să revină asupra ei sau cei care decid sa nu i-o accepte, și să ne unim cu toții să strângem rândurile și aici mă refer la toți cei care comentează pe site(www.Gazisti.ro) și pe pagina de Facebook(Suporteri Gaz Metan Mediaș), își dau cu părerea despre tot și toate, inclusiv de cum să conduci un club, de jucători și tactică etc.. și haideți să lăsăm răutățile astea care nu fac bine nimănui și să venim la stadion să numai comentăm de acasă, să susținem echipa pentru că este tot ce a mai ramas în acest orășel, să ne unim să fim mai buni și să punem umărul cu toții să ridicăm acest club acolo unde îi este locul în primele 6, pentru că Mediaș reprezintă ceva în fotbalul românesc.

În momentul de față jucătorii sunt afectați, nu sunt de acord că Vali și-a dat demisia, și sincer îți spun ei au înțeles altceva prin demisia lui Vali, faptul că a plecat Vali omul în care mai credeam și aveam o speranță că ne rezolvă problemele,  lucrurile sunt clare, nu mai este cale de ieșire, ne paște falimentul , asta cred jucătorii în acest moment.

Gândul lor este să plece, să devină liberi de contract, eu am discuții interminabile cu ei să-i fac să înțeleagă că nu este așa - A declarat Ilie Poenaru pentru site-ul suporterilor.

sofiline.ro