Trei amenzi pentru clubul Gaz Metan, urmeaza depunctarea

Trei amenzi pentru clubul Gaz Metan, urmeaza depunctarea

Federația Română de Fotbal pregătește interzicerea transferurilor și depunctarea celor de la Gaz Metan, deoarece formația medieșeană are datorii mari către foștii colaboratori.

Termen limită pentru Gaz Metan!

FRF, prin Comisia de Disciplină și Etică, a decis să le dea câștig de cauză creditorilor Mihai Răzvan Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Iulian Tudor, iar un termen limită al achitării datoriilor a fost stabilit.

Sancționează debitorul ACS Gaz Metan Mediaș cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu.

Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu conform Hotărârii nr. 635/CD/04.11.2021 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, acesta a fost comunicatul FRF pentru fiecare dintre cele spețe.

Astfel, Gaz Metan Mediaș are termen până la 23 februarie să achite datoriile către cele trei persoane în cauză, altfel va avea de suferit. În plus, Gazul se alege și cu amendă totală de 9.000 de lei pentru situația creată.

|Formatia medieseana a mai primit zilele trecute inca doua amenzi, una de 3000 lei iar cealalta de 15.000 de franci elvetieni, aproximativ 14,550 euro.

sursa : DigiSport.ro

Orice sprijin din partea ta pentru munca ce o desfășurăm pe acest site din 2007 și până în prezent, este binevenită, apoi ne poți da un semn pe pagina de Facebook Plăiaș Paul sau la adresa de email plaiaspaul@gmail.com 😁http://www.gazisti.ro/p/doneaza.html?m=1