Egal pentru Gaz Metan în meciul cu Rapid

Egal pentru Gaz Metan în meciul cu Rapid


Gaz Metan a remizat cu Rapid, scor 1-1.

Formația oaspete a reușit să deschidă scorul foarte repede prin Lucian Goge, iar alb-negrii au egalat prin Mixai Lixandru în debutul actului secund. Alb-negrii puteau da lovitura în prelungiri, însă Vlad Morar nu a reușit să marcheze din fața porții.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Rapid a reușit să deschidă scorul foarte repede în partida de la Mediaș. În minutul 3, Younes Marzouk a șutat la poartă, Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă mingea cu piciorul, iar aceasta a ajuns la Lucian Goge care a trimis-o din cădere în poartă. La cealaltă poartă, Vlad Morar a pătruns în careul de 16 metri și a șutat din unghi dar portarul Horațiu Moldovan a reușit să respingă. În minutul 19, formația vizitatoare a avut șansa de a-și dubla avantajul, însă șutul lui Younes Marzouk din poziție de unu la unu cu Alexandru Buzbuchi a trecut pe lângă poartă. Peste alte șase minute, Mihai Dobrescu a avut o intervenție foarte bună din poziție de ultim apărător în fața lui Saifeddine Alami. În minutul 42 Ioan Filip a trimis mingea cu capul peste poartă din poziție foarte bună. Peste alte două minute, același Ioan Filip a trimis mingea cu capul puțin pe lângă poartă după o lovitură de colț.

La 6 minute de la reluarea jocului, după un corner al gaziștilor, mingea a trecut prin fața porții fără ca vreun jucător să o împingă în plasă. În minutul 55, tot după o lovitură de colț, Yuri Matias a deviat mingea până la Mihai Lixandru care a trimis-o în poartă din cădere. În minutul 68 portarul Gazului Metan a greșit o degajare, mingea a ajuns la Antonio Sefer, care a trimis cu capul pentru Marzouk, iar acesta a trimis mingea în plasa laterală. În minutul 80, Răzvan Grădinaru a reluat din voleu spre poartă, mingea a ajuns la Mihai Lixandru care a trimis-o cu capul în bara transversală, însă se afla în afara jocului. În minutul 89, Răzvan Grădinaru a centrat în careul de 16 metri, Nasser Chamed a trimis cu capul, dar a fost incomodat, mingea a sărit la Dragoș Grigore, care a luftat în fața lui Răzvan Trif, dar acesta nu a fost pe fază. Gaz Metan a avut o ocazie uriașă de a câștiga toate cele trei puncte în al doilea minut al prelungirilor. Răzvan Grădinaru l-a deschis pe Mihai Lixandru în partea dreaptă, acesta a centrat foarte bine în fața porții de unde Vlad Morar nu a reușit să marcheze și a trimis mingea puțin pe lângă.

MOMENTUL CHEIE

Ratarea uriașă a lui Vlad Morar din prelungiri a făcut ca partida să se termine la egalitate.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 24 de puncte în clasamentul Ligii întâi.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu Sepsi OSK. Aceasta va avea loc pe 8 februarie 2022 de la ora 15:00.

www.CsGazMetan.ro