O nouă dezbatere legată de situația clubului Gaz Metan

O nouă dezbatere legată de situația clubului Gaz Metan

 


Astăzi, la sediul primăriei Mediaș, a avut loc o nouă dezbatere privind situația actuală a clubului Gaz Metan.

La această întâlnire au luat parte reprezentați din partea companiei Transgaz, Primărie, Clubul Sportiv și 3 membri din Consiliul Director (inclusiv reprezentantul suporterilor), Romgaz neavând nici un membru prezent.

S-a constatat faptul că Valentin Iordănescu nu a gestionat cum trebuie lucrurile, cerând sprijin la primărie doar când datoriile deja erau mari, deși ii s-a cerut de mult timp să prezinte detalii despre situația clubului.

Tot astăzi, a fost prezent și posibilul finanțator, care a preferat pentru moment să nu îi publicăm numele, căruia îi s-a prezentat situația actuală, iar după discuțiile avute pe tema problemelor financiare, omul de afaceri a cerut să se facă un AUDIT și să se încerce renegocierea datoriilor actuale către furnizori, însă toate acestea durează, iar cum timpul este scurt, Gaz Metan va fi cel mai probabil depunctată și va avea conturile blocate.

La finalul întâlnirii care a ținut aproximativ 30 de minute, i-au fost predate câteva documente despre această  situație, urmând ca în perioada următoare să transmită un punct de vedere după discuțiile avute astăzi.


Orice sprijin din partea ta pentru munca ce o desfășurăm pe acest site din 2007 și până în prezent, este binevenită, apoi ne poți da un semn pe pagina de Facebook Plăiaș Paul sau la adresa de email plaiaspaul@gmail.com 😁

http://www.gazisti.ro/p/doneaza.html?m=1